Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkałezka

seks po pół roku tylko tyle!!!

Polecane posty

Gość maleńkałezka

moje kochanie wkońcu przyjechało!! po 6 miesiącach znowu blisko, i wszystko niby pięknie.. ale.. spędziliśmy cudowny wieczór, oczywiście jak najszybciej do łóżeczka pokochać się, w nocy znowu, chwila przerwy i znowu tak cudownie blisko. Rano obudziliśmy się mocno wtuleni w siebie i zaczęłam się do niego dobierać, chciałam go rozbudzić i wogóle,, a on że nie! że musimy wstawać bo za dwie godziny musi jechać do siostry,.. kurr.. ja taka stęskniona, pół roku czekałam aż będzie blisko a tu on mi mówi nie!!

Gość rozumiem Twoj bol
...

Gość hdjkaksdlfhg
a to podobno faceci są zawsze chętni. ale faktycznie pół roku, to dużo, tyle że on może wcale nie czekał tak jak ty

Gość maleńkałezka
no tak wszystko możliwe, ale nie doszukuję się w tym żadnego sensu, tylko czy to jest normalne, że facet przyjeżdza po pół roku, rozbiera mnie prawie w drzwiach a rano nie ma ochoty na seks

Gość nananananananananaaa
depeche ma lekarstwo na wszystko , wszak wszystko już przeszła :D

Gość maleńkałezka
tak, każdy ma sposób na wszystko, a ja tak bardzo go pragne, a on tak szybko się mną już nacieszył!!!

Gość depeche15 nie wie jeszcze
ike sie juz nie nadaje:D

no ja nie wie:)? wypowiada się na każdym temacie ze słowem seks:)

riposta na zlosliwy komentarz. następnym razem podziękuj:) jak wytrzesz kaszę spod nosa to będziesz ripostować :)

oh ike , ike :D gdybym byla zlosliwa to tez skomentowalabym cosniecos o twoim wieku, bo tak najlatwiej. ale mam sumienie ;) chapeau bas.

nie krepuj się depeszka mama nie widzi jak obracasz się miedzy analem, seksem małżeńskim a powiększaniem piersi :)

chciałaś powiedzieć : źle wychowana:) komentujesz gówniarko wiek dorosłych:D?? komentuj:)

Gość zmarszczki bedziecie i tak
mialy:D nie spieszcie sie ike i depeche15 do tej doroslosci.

ike ma 30 lat;) jest dorosła i dobrze jej z tym na dodatek nie na TYLE stara, żeby byle podfruwajka miała komentować jej wiek podejrzewam że jej mama jest starsza niech komentuje:> pokaże przy okazji swój szacunek do własnej rodzicielki:)

Gość nananananananananaaa
wypowiada się na każdym temacie ze słowem seks trzeba zrozumieć dziewczynę szczególnie z tak wybujałą wiedzą jak seks , seks analny , seks i związki między dziewczyną w jej wieku a mężczyznami w wieku ok 40 lat (indywidualne zainteresowanie ) , a szczególnie multum tematów zakładanych o pięknie kobiet co wprawia ją w nieziemski zachwyt i fascynację , co już daje wiele do myslenia :D