Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gópiaa blondynka

Chyba mam coś z głową

Polecane posty

Gość gópiaa blondynka

Sama nie wiem o co mi chodzi. Chyba zaczynam panikowac. Mam 20 lat i nigdy byłam w powaznym zwiazku. Boje ze jezeli nic z tym nie zrobie to umre jako stara panna :o Byl kiedys chlopak ktory mi sie podobal z charakteru, ale z wygladu niespecjalnie. I niedawno mi przyszlo do glowy, zeby pomimo ze mi sie nie podoba, to sie przymusic do niego. Tylko po to zeby z kims byc, a nie byc samej. Umowilam sie z nim, ale im blizej spotkania to sobie mysle ze na glowe upadlam. Nie wiem co robic, bo to chyba glupota byc z kim dla samego "bycia", a nie z uczucia? A moze uczucie pojawi sie pozniej? :O On juz sie nie moze doczekac spotkania bo od dawna za mna "latał". Napisac mu ze nic z tego? Bo mam metlik w glowie :o Narobilam mu nadzieji a teraz chce odwolac wszystko :o

Zawsze pojawia się niezdecydowanie... Twój problem jest wewnątrz Ciebie i nie jest związany tylko z Nim, chłopakiem z którym chciałaś się spotkać. Swoista "samotność", którą raczej powinno się nazwać "byciem samemu", tudzież "byciem singlem", zaczęła Ci doskwierać. Dla mnie to normalna reakcja - potrzeba odczuwania bliskiej osoby, lecz uwierz mi, nie warto nic robić na siłę. Rada ode mnie - spotkaj się z Nim, a na spotkaniu sama zdecydujesz co dalej. Spotkanie nie musi oznaczać bycia razem, po prostu spędzisz z Nim trochę czasu i przemyślisz sobie wszystko za sprawą impulsów na miejscu.

Gość gópiaa blondynka
sama nie wiem ... pewnie bym tak zrobila, ale on mieszka gdzie indziej niz ja, i chce zebym to ja do niego przyjechala :O A ja coraz mniej uwazam to za dobry pomysl...

Czego tutaj szukasz? Nie możesz zrzucać na czyjeś plecy decyzji, które sama musisz podjąć... :) Jeżeli uważasz to za kiepski pomysł, odwidziało Ci się - zrezygnuj.