Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje z moim psem

Mój PIES ledwo żyje...pomocy co robic????

Polecane posty

może mieć jeszcze skręt jelit, jeśli dostawał resztki ze stołu, a resztek w święta jest dużo i są niezdrowe dla psa oczywiście objawy te same i skutki też

Gość bimbalek1234
ponoc czekolada jest zabojcza i czesto w swieta ludzie zglaszaja sie przez to ze swoimi psami do weterynarza dawalas mu czekolade?cukierki?

no ja mam w pobliżu czynnego 24h na dobę, oczywiście w nocy i święta za dopłatą, ale w razie W mam pomoc na telefon a, jeśli idzie o zapalenie otrzewnej albo skręt jelit - tylko operacja, i to w czasie 2-3 dni od pierwszych objawów daje szanse na przeżycie

Gość rfgvvdsvc
ość z ryby nie jest gruba ani twarda, jeśli już dostała się do żołądka to kwasy by sobie z nią poradziły, przynajmniej w takiej części żeby nie była groźna w dalszej części czyli w jelitach. ość jest zazwyczaj problemem przy przełyku bo w tych miejscach najczęściej może się wbić. przynajmniej tak ja to widzę, wg mnie pies ma zatrucie pokarmowe, ale rozmowa telefoniczna z wetem z pewnością by się przydała

Ewa jesli jutro rano bedzie to samo to pojade z psem do innego miasta bo w mojej pipiduwie to psina sie wykończy:(

Ewa strasznie mnie wystraszyłaś.Nie wyobrazam sobie zeby cos sie jej stało:(

rfgniid mam nadzieje ze to nie ość ale jesli nie osc to jest to cos powaznego bo ona juz nieraz miala dolegliwosci zoladkowe ale po rpzespanej nocy wszytsko wracało do normy a tym razem nic nie pomogła rpzespana noc

Gość bleeee bleeeeee bleeeeeeeeeeee
wiesz co jak moj pies wymiotowal to mial wylew - tylko ze dosyc stary juz jest, jeszcze mial atak padaczki do tego....a Twoj pies mogl sie po prostu zatruc, mimo wszystko radze jechac do weterynarza, na pewno jak gdzies zadzwonisz to Cie przyjmie. Jedz koniecznie jutro i to szybko!!!

skoro zaczęło sie wczoraj, jutro będzie trzeci dzień, jeśli Cie na to stać, zadzwoń do lekarza, podaj objawy, bo musi skompletować kogoś do operacji, sam jej nie przeprowadzi tak na 100% nie mogę Ci zdiagnozować psa bez badania, prześwietlenia, toksykologii

Gość pppppppaaaaappppppaaa
ja chorowalam na zapalenie otrzewnej:(mysle ,ze u psa nie jest inaczej. posluchaj czy jelita pracuja(u mnie byla cisza) robi siku?(ja nie robilam) goraczka potwornie wielki twardy brzuch(nie mozna dotknac) szybki oddech i tetno

ppppppppppppaaaapppppppppp nie robi siku daje sobie masować brzuch nie wydaje mi sie zeby brzuch byl powiekszony skret kiszek raczej odpada bo przeczylam ze wtedy pies probuje wymiotowac i nie moze a poza tym ma bardzo spuchniety brzuch

teraz moj pies chrapie sobie... jeju niech jutro z rana bedzie poprawa:-o

Gość a może to coś z nerkami
?? może ma zapchane nerki i dlatego nie moze zrobić siku

Gość okulawa
idz do Twojej starej

z tym sikaniem to raczej dlatego ze ona cale dnie leży i ledwo sie podnosi a jak juz sie podnosila to lewno sie poruszała wiec tutaj to chyba nie o nerki chodzi

kurcze niewiele wiem co Ci poradzic, ale współczuję Ci bardzo, bo sama bym chyba z nerwów wyszła gdyby któryś z moich sierściuchów był chory, koniecznie udaj się szybko do weterynarza, niewiadomo co to jest, musi być jakieś pogotowie albo cos w tym stylu, niektórzy pracują przez całą dobę, z jakiego jesteś miasta?

jutro bede dzownic ponownie moze jutro łaskawie odbiorą:( jestem z malego miasta wiec nie ma tutaj do kogo innego dzownic

a jak nie przezyje do jutra???:(((( czemu to sie stalo akurat w swieta????:-(

Gość jak brzuch ma miękki
to nie zapalenie otrzewnej ani żaden uraz jelit. może zatrucie? może spróbuj mu dać węgiel aktywowany?

chyba dzisiaj nie zasnę.

hmm niech pije dużo wody to na stówę, nie zaszkodzi mu, może warto pojechać do dużego miasta specjalnie?

Gość kakakkakakaka
Mój kot miał tak samo, na drugi dzień zdechła...

juto jesli tutaj nie odbiora telefonu to pojade bo przeciez jak jej sie cos stanie to sobie nie daruje. myslalam ze to kolejne jej strucie ale widze ze to cos powazniejszego

kkkakakaka nie załamujcie mnie:(

słuchaj a może masz w rodzinie jakiegoś lekarza który by coś tymczasowo zaradził dopóki nie pojedziesz do weta? może głupie, ale staram się pomóc

Gość kakakkakakaka
Ale to niestety prawda... Byłam z nią zaraz po tym jak zauważyłam, że jest coś nie tak mimo kroplówek, wspaniałej opieki zdechła biedula. W ogóle nie mogła chodzić. A pies wymiotuje żółcią?

Gość ppppppppppppaaaaaaapppppppa
zgadzam sie z tym zeby podac wegiel. pomysl tez czy nie zjadl jakiegos listka z kwiatka np difenbahia itp. albo zezarl cos i utknelo w jelitaach.posluchaj czy pracuja. 4 tabl wegla rozpusc w podawaj strzykawka jak nie chce pic. nie sika bo moze byc odwodniony.teraz mozesz tylko zadbac o nawodnienie psa . powodzenia

kakakka na pocztaku wymiotował jedzenie a pozniej zółcią

Gość This is it.
Dobij go.