Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogonn

piersi wrażliwe na dotyk

Polecane posty

Gość ogonn

mam pytanie do kobiet o dużych i małych piersiach. Każda naturalna pierś jest dlamnie piękna ale powiedzcie mi które piersi są wrażliwe na pieszczoty bardziej? duże czy małe?. Bo pisza że im większa pierś tym mniej wrażliwa na pieszczoty. Miłem partnerkę o srednich piersiach ale niereagowała na pieszczoty nawet sutki jej nie stwardniały. Przed nią moja była dziewczyna miała duży biust też wydawało mi się że pieszczoty niesprawiają jej przyjemności ale zawsze jak pieściłem jej piersi a nawet nim zaczełem to jej sutki cudownie puchły i były twarde jak orzechy potem ich dotyk sprawiał jej przyjemność a mi podwójną. Więc powiedzcie które są wrażliwsze bardziej a może to zależy od kobiety? Jak najlepiej pieścic piersi by było przyjemnie? Sylikony odpadają bo ich nienawidzę

Ja mam takie C. Lubie pieszczoty ale nie przesadnie.Sutki mi twardnieją. Ale wole mokry jęzorek faceta w dolinie rozkoszy ;]

Gość ogonn
Też lubie lizanie pipeczki ale piersi zawsze liże na początku a tym bardziej że lubie napuchnięte sutki

Ja mam tylko jeszcze jędrniejsze piersi niz zwykle i twarde suteczki wiec bez rewelacji xD

Gość ogonn
No bo moje piersi są nieco obwisłe a sutki nie chcą mi sterczeć. Za to penis mnie nigdy nie zawodzi i zawsze jak liże czyjeś piersi, to stoi twardy na baczność :)

Mnie się jednak wydaje, że nie o rozmiar chodzi... Ja mam małe piersi 75A , a dotyk sprawia mi dużo przyjemności.

Ty to masz problem ja mam większy bo jeszcze nie dotykałem wcale piersi nie licząc tych z kurczaka co prawda nie twardniały jak je dotykałem ale nieźle smakowały