Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amad

miłość jest slepa

Polecane posty

jestem w związku z facetem który ma dwoje dzieci i nie potrafię z niego zrezygnować, chociaż wszyscy mi to radzą ...............

Gość nosz kurde.. .
a czego boisz się więcej: tych dzieci, czy tego, że ma te dzieci ? :P

Gość Juusefff
Nie ma nic takiego dobrze widzącego jak miłość, ślepe jest uzależnienie zwane mylnie miłością.

ja niczego, jestem silna wiem, że sobie poradzę, ale jego i moja rodzina twierdzi ze to nie ma sensu, tym bardziej ze dzieli nas 11 lat...

pierwsze dziecko ma z małżeństwa 9 letnią dziewczynkę a 2 z związku w którym był zanim mnie poznał 2 letniego chłopca. w ogóle to długa i dziwna historia, ja na początku nie wiedziałam ze ma kogoś myślałam ze jest sam i się zakochałam. myślałam że jest po rozwodzie i ma 1 dziecko, później jak juz powiedział ze mnie kocha i che byc tylko ze mną dowiedziałam sie o 2 dziecku, które bylo wpadka a on jest z jego matka tylko ze wzgledu na dziecko,miałam metlik w głowie, ale jeszcze nigdy nikogo tak mocno nie kochalm, nie potrafilam zrezygnowac. odszedł od tamtej kobiety ale nadal pomaga w wychowywaniu dziecka, jego rodzina mnie nie akceptuje i kaze mu wrocic do tej kobiety, ale on kocha mnie a nie tamta....

Gość NOG
amad, ile masz lat? radzą ci, żebyś dała spokój? to radzą ci na pewno dobrze. mi też radzili, ale ja byłam zakochana. uważałam, że zniosę wszystko, że miłość wszystko zwycięża! ale co za niespodzianka - miłość nie wszystko zwycięża! jak facet jest posrany, to nic go nie zmieni. i zadna milosc nie zwyciezy. a bledy przeszlosci - mozesz powiedziec - on juz zrozumial, ze robil zle, jest dobry, pomaga z utrzymaniem i wychowaniem dziecka. niestety, raczej nie zrozumial, a pomaga, bo mu resztki sumienia nie pozwalaja na odejscie. faceci sie nie zmieniaja. chyba, ze przezyja koszmar, traume jakas, dostana od losu ostro po tylkach - wtedy jest szansa na prawdziwe przewartosciowanie zycia. wiem to z doswiadczenia niestety.

ja 24 on 35 jest cudowny dla mnie czuje sie jakbym znalazła druga połowe, dlatego nie moge i nie chce zrezygnowac, wierze ze damy rade, ale wszyscy sa przeciwko nam...... a my chcemy poprostu kochac i byc kochani i to czujemy bedac razem.....

Gość NOG
tak, moj byly ma 33. zniszczyl nie tylko mnie. a zapowiadalo sie bosko. kochalam jak szalona. bylismy dla siebie stworzeni. ble ble ble. czulam ta milosc kazdym kawalkiem ciala. mozesz uciec gdzie pieprz rosnie - poki czas. mozesz zostac przy nim, w koncu pana boga za nogi dorwalas - czyz nie? mozesz zostac i za kilka lat sie odezwij na forum. bedziesz walczyla o siebie wtedy, a nie o was. tacy kolesie - latawce z jednego kwiatka na inny - sie nie zmieniaja. choc oczywiscie zycze Ci zeby z Twoim bylo inaczej. moze dostanie raka albo czegos i przemysli sprawe i stworzycie najlepszy zwiazek we wrzechswiecie.

chce zaryzykować, kto nie ryzykuje ten nic nie ma :) wierzę ze się nam uda i że wszystko się ułoży.

ja byłem facetem z dwójką dzieci, moja żona zakochała się we mnie a ja w niej , dzieci wychowaliśmy i jesteśmy szczęśliwy....