Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaJemioła_

faceci czy to dużo 173cm dla kobiety?

Polecane posty

Gość OlaJemioła_

no i przy wadze 55kg. Proszę o szczerość nie obraże się:))

Gość OlaJemioła_
nie chodzi mi o BMI :O tylko o wzrost... pytam,czy to duzo jak dla dziewczyny :) a juz z twojej ironicznej wypowiedzi wywnioskowałam odpowiedz;) za co dziękuję

Gość OlaJemioła_
no własnie ja tez bym chciala urosnąć bo chcialabym sie zając pracą jaką modelka -wiadomo nie,zeby to byl jakis moj zawod życia ,ale dorobić troche kasy:) bo juz mnie kiedys agencja przyłapała w galerii z pytaniem,czy nie chcialbym...ale bylam młodsza i spytala sie o wiek ,no a wtedy mialam 15lat to sądzila,ze jeszcze urosne ... a tu niestety..jak mialam tak mam

" pytam,czy to duzo jak dla dziewczyny" to może sięgnąc do jakieś obiektywnego źródła? a nie zdanie zludzi z kafe np.,: http://facet.dlastudenta.pl/artykul/Wysokie_do_lozka_niskie_do_oltarza,20422.html a o ile pamiętam średni wzrost 18 latki w polsce to jakieś 167 z odchyleniem +- około 4 jak pamiętam bo nie chce mi się tego badania szukać... :P

Gość Marjuż Zed.
Heh, z ta galeria to podszyw? :D

Gość OlaJemioła_
nie;) a co az tak cie to bawi ,ze zostalam zaczepiona w galerii? no cóż róznie to bywa dobrze,ze w galerii niz nigdzie

Gość OlaJemioła_
a co ci to przeszkadza,ze pytam ludzi na kafetrii:O mnie nie interesuj,a jakies statystyki tylko opinie normalnych ludzi

Gość ja uwazam ze iz poniewaz
Jesli do tego masz wciecie w talii i biust nie jak u faceta :P to jestes ideałem.

Gość kobiety powyżej 164 to paskudy