Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniechto

malutkie cycki czy to wada?

Polecane posty

Gość tamdolicha
szczęśliwa dziewko wszystko się zgadza,ale kiedy dziewczyna jest piękna i ma ma le cycki to nie przeszkadza

powiedziałem, że... chciałem Nie idzie, więc jednak uwierzyła. Pozatym jestem z niewielu (może 2-3 )kilku facetów, którzy widzieli jej piersi, więc też to o czymś świadczy -prawda??! Pozdr dobranocka i pa

Gość szczesliwa dziewka
Moze i nie przeszkadza ale na pewno bardziej sexi by wygladala z pelnymi D melonami ze sterczacymi ciemnymi sutkami, nieprawdaz? male piersi moga sie podobac ale na pewno mniej niz pelne zgrabne D.

Gość tamdolicha
o czym to świadczy?

Gość szczesliwa dziewka
To fajnie ze dzieki Tobie czuje sie ok. Pozdrawiam i dobranoc:)

Gość Wieprzek. XD
Niee ~!! Lady Gaga ma A, praktycznie zero. Kate Hudson ma A przechodzące w B. Keria King(jakoś tam) ma A. Czy ktoś uważa je z tego powodu za brzydkie? Czy taka Lady Gaga np. w swoich teledyskach jest nieseksowna? Wręcz przeciwnie-zobacz któryś! Albo pozostałe wymienione w swoich filmach? Pewnie, że nie!

Gość kuraś
dziewczyny, małe cycuszki są wspaniałe. Cieszcie się, która takie małe ma. Duże są obrzydliwe, pocą się, pod nimi zbiera się tłuszcz. Przewalają sie jak balony z łojem. Im starsza kobieta tym niżej się opuszczają, aż ląduja gdzieś w okolicy żołądka. Tylko małe piersi są zawsze jędrne i podskakują jak żabyki. Cześć.

Keira Knightley to chciał napisać ten rubaszny tłuścioszek. To info dla lasek, które chcą porównać swoje "piegi" z gwiazdami światowego formatu. :D 🖐️