Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panema 85

kłutnia,oszaleje

Polecane posty

Gość Panema 85

Wlasnie pokłuciłam sie z moim facetem,on jest na statku pasazerskim w pracy a ja w domu.Mieli impreze a ja sie z nim na skype ustawilam a on mowi ze nie ma netu a jak dzwonie to albo nie odbiera albo tel.ma wylaczony.A jak odebrał to plątał sie ze nie mial zasiegu i ze jest juz w kabinie choc slychac bylo ze nie jest! POMOZCIE!!co za cwel!!

Gość Kaśka po prostu
Olej gnojka.

Gość werwerwe
ojejku i co teraz ? haha :)

Gość rady_babuni
Drogie dziecko, Według mojej skromnej opinii weź to olej. Nie wiem czy to o ten statek chodzi, ale byłam na jednym wczoraj i tam taki facet puszczał się z stewardessą na dziobie. Może to był on. Więc na wszelki wypadek weź go olej. Idź w miasto daj podupić i ciesz się życiem! Pozdrawiam Gertruda

Gość werwerwe
bua ha ha ;) dobra rada gertrudo ! hehe

Gość Panema 85
Rozmawialam z nim powiedzial ze nic mu nie dzwonilo.Jeszcze jest najebany i nie moge sie z nim dogadac.Nie chce go odrazu olać i zrywać zareczyn.Narazie go nastraszyłam i wkrecilam ze juz mnie na oczy nie zobaczy ale jak on jest pijany to nic do niego nie dociera

Gość werwerwe
zaręczyn ! bua ha ha oplułem monitor ze śmiechu ;) dziecko, z takim myśleniem, to się rzeczywiście nie zaręczaj jeszcze. dorośnij jeszcze. 🖐️