Kocyk 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Mili państwo,czy jutro już uświadcze przecen w sklepach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja na e-maila Napisano Grudzień 26, 2009 dostalam ju info ze w House przeceny do 55% i w mediaMarkt wietrzenie magazynow, wiec mysle ze uswiadczysz juz jutro wyprzedazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocyk 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Tak,tak,też dostałam info z House :P ale przydałyby się też inne sieciówki-New Yorker,H&M,Cropp :P Muszę spożytkować jakoś pieniądze, które mi sprezentowano,bo potem nie będe już miała czasu na zakupy i wszystko się rozejdzie,a konkretów żadnych nie kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecona tu nadaje 0 Napisano Grudzień 26, 2009 jutro po świętach wątpię ! pamiętaj wyprzedaże trzeba przygotować, to ciężka praca a przeciecz nikt w święta nie przygotowuje! poza tym Sylwester przed nami wiec to tez opózni , wiele towaru zejdzie jeszce na zabawe sylwestrowa , wiec takie na prawde duze wyprzedaze beda po sylwestrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erynia 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Zapewniam Cię, że wiele osób pracowało w sklepach już od 4-5 rano w niedzielę i szykowali promocje. Wiem, bo znajoma pracuje i taki los ją spotkał - masakra. A to co się potem działo w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie. Myślę jednak, że będzie jeszcze gorzej ;) Teraz lepiej nie ruszać się z domu na zakupy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erynia 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Zapewniam Cię, że wiele osób pracowało w sklepach już od 4-5 rano w niedzielę i szykowali promocje. Wiem, bo znajoma pracuje i taki los ją spotkał - masakra. A to co się potem działo w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie. Myślę jednak, że będzie jeszcze gorzej ;) Teraz lepiej nie ruszać się z domu na zakupy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erynia 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Przepraszam - nie wiem czemu wkleiło posta 3 razy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daggu Napisano Grudzień 30, 2009 Przegląd aktualnych wyprzedaży na www.promocyjnegazetki.pl/wyprzedaze/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
latte 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Teraz chodzę na siłownię, ale niedługo zaczyna się sezon joggingowy i śledzę sklepy ze sprzętem sportowym gdzie są buty do biegania, ubrania itp... Na razie najlepiej wypada tanisport.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocyk 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Koniec końców byłam w centrum handlowym w poniedziałek.I jakoś marnie z tymi wyprzedażami..tzn,owszem są,we wszystkich sklepach praktycznie,ale same ciuchy mało zachęcające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Grudzień 31, 2009 A może powiecie gdzie dokładnie warto się przejść? Zupełnie nie mam czasu na zwiedzanie całej galerii, a coś za niewielką kasę kupiłabym sobie chętnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Ja od 26 sie tak oblowilam,ze boje sie wychodzic na miasto:O Wszedzie sale ,ale ile mozna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach