Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f vwerthn

Święta a ja sama

Polecane posty

Gość f vwerthn

mam 26 lat i chłopaka 30letniego. Oboje mieszkamy w jednym miescie ale jego rodzice w innym. Jestesmy razem 1,5 roku...planujemy wspolna przyszłosc. Sa swięta. Mój chłopak jako przedstawiciel handlowy przed swiętami ma zawse strasznie duzo pracy i gdzies tak od miesiaca widujemy sie góra raz w tygodniu po pare godzin. Ale ok jestem cierpliwa chociaz bardzo tęskniłam. Cieszyłam się na święta bo miał miec wigilie wolną wiec zaprosiłam go do nas przed południem bo wiedziałam ze potem chce jechac do rodziców. Wpadł na niecałą godzinke. Wczesniej juz ustalilismy ze w niedziele ( ma wrocic dzis w sobote wieczorem) ze w niedziele sie zobaczymy, zaprosiłam go do nas na obiad, rodzice sie ucieszyli, mama kupiła pysznosci, miał byc tort węgierski, który sama miałam piec. A moje kochanie pisze do mnie wczoraj ze odwozi go dzis wieczorem jego mamusia ( bo mój chłopak nie ma prawka) i ze zostaje do poniedziałku i ze nie przyjdzie do nas :( no smutno mi sie zrobiło wiec sie spytałam ze przeciez moze do nas wpasc a potem my do niego ale on ze nie bo mamusi samej w mieszkaniu nie zostawi. Aha no ale dziewczyne swoją i moich rodziców to moze zostawic??? potem napisał zebym w niedziele to ja przyszła do niego bo bedzi ejego mamusia. Czy mam racje ze troszke sie wkurzyłam ???

Gość f vwerthn
:(

Gość fckfck
przedstawiciel handlowy bez prawka? yyy?????????????????

Gość 1111111111111
nie bierz na poważnie---Opierdziane Gacie---on tak zawsze

Gość f vwerthn
tak bez prawka, to jest zakład pracy chronionej, ma kierowce, pracuja tam zawsze w parach

Gość fckfck
jest mamisynkiem:( 30 lat facet bez prawka a do tego mamisynek !

Gość f vwerthn
bo nie moze miec prawka, jest chory na padaczke ja nie mówie zeby nie jezdził do tych rodziców czy cos ale skoro ze mna cos ustala to niech nie zmienia planów w ostatniej chwili zwłaszcza ze swięta to taki czas ze bardzo mi zalezy na tym aby sie z nim widziec. Zreszta ja na miejscu tej matki powiedziałabym a idz sobie synu ja sobie tu posiedze albo pojade na jakies zakupy, przeciez nic mi sie nie stanie

Gość f vwerthn
jest mi bardzo smutno

problem , moim zdaniem nie w tym ,ze facet nie ma prawka ani w tym ,że mieszka z matką ale w tym ,zę nie jest zorganizowany . To on nie wiedział ,ze jego matka będzie sama naświęta jak sie zgadzał na Twoje zaproszenie ? Ocknął sie w ostatniej chwili - ale jednak Ciebie naraził na zawód . Dziwny czlowiek - i jak z takim pomyślunkiem może być przedstawicielem handlowym ? I z taką organizacja czasu ?

Gość f vwerthn
ale nie rozumiecie, on nie mieszka z matką, przeciez pisałam ze jego rodzice mieszkają w innym miescie, on ma tu własne mieszkanie a matka go dzis tylko odwozi i zostaje do poniedziałku

może bał sie ,ze taka świąteczna wizyta może zostać odebrana przez Twoich rodziców jako prawie oświadczyny ?

Powiem tak...zastanów się nad sensem tego związku, bo po ślubie zostaniesz sama jak palec. Wiem coś o tym, bo tkwiłam w takim związku...później jeździlismy z jego rodzicami nawet na wakacje. Postaw ultimatum, a jeśli to niepomoże... Powodzenia!!!

Gość f vwerthn
ale jakie oswiadczyny? przeciez on czesto u nas bywa na obiedzie w niedziele czy jakies inne swieta

no , to moze po prostu nie ma w tym żadnych podtekstów - tylko tak sie teraz ten czas poskladał

Gość f vwerthn
akurat

Gość f vwerthn
zaprosiłam mojego chłopaka jeszcze raz do siebie ale teraz z mamuska....nie mogli sie nie zgodzic ;)

Gość f vwerthn
zaprosiłam mojego chłopaka jeszcze raz do siebie ale teraz z mamuska....nie mogli sie nie zgodzic ;)