Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawietta

Jak zrobic ladne loki?

Polecane posty

Gość slawietta

Chcialam sobie pokrecic troche wlosy na swieta , kupilam walki na goraco , zalozylam na chwilke , dodam ze mam wlosy cienkie i wyszlo siano ?

Gość kurtka.debenhams
musisz walki porzadnie podgrzac najpeirw i trzymac przynajmniej 40 min....

Gość ja robie tak
moze wam sie to wydac smieszne,rolki po papierze toaletowym przecinam na pol,nawijam kosmyk i podpinam wsowka.wychodza piekne loki i albo fale,wygladaja bardzo naturalnie

Gość kurtka.debenhams
a ile je trzymasz na glowie? mi wlosy baaaardzo dlugo schna wiec wole robic ''na goraco'' a,le i tak rzadko robie bo mi sie nie chce...

Gość slawietta
a ja robie tak , nakladasz na mokre wlosy czy suche ?

Gość ja robie tak
jam ma bardzo poddatne wlosy,falujace z natury.nawijam oczywiscie suche,swierzo umyte ale maja jeszcze troche wilgoci w sobie.popryskam troche lakierem i troche susze suszarka z daleka,jak trzymam ok 3godz to sa skrecone ale po chwili pod wplywem ciezaru(mam dosc geste wlosy)robia sie fajne loko-fale:)

Gość slawietta
ja mam cienkie wlosy i takie poscinane do ramion , jak zalozylam na wigile na chwile i cienkie pasma to mi wyszedl baran , musialam prostowac i wyszlo siano , dzis zalozylam na grubsze pasma , rozczesalam palcami i tez wyszlo brzydko a....np ta pani doktor zosia z na dobre i zle , tez ma nie dlugie wlosy i ma takie fajne loki , tak mi sie podoba (akurat te loki to nie w filmie

Gość ja robie tak
jest to fajny sposob bo fryzura wyglada bardzo naturalnie

Gość ja robie tak
slawietta-skoro wyszedl Ci baran to musialy byc to cienkie walki chyba

Gość slawietta
tak , wlasnie zaluje ze nie kupilam tych wiekszych , bo pani w sklepie pokazywala mi dwa rodzaje , myslalam ze te beda lepsze a tu klapa a odnosnie tej rolki papieru to skoro ja mam wlosy takie pocieniowane i niezbyt dlugie to sie chyba nie sprawdzi bo rolka jest dosyc szeroka ale sprubuje ....w koncu to nic nie kosztuje

Gość blabla_sylw2009
tak ale doktor zosia czyli małgorzata foremniak ma te loki kręcone na lokówke taką grubą a nie na wałki

Gość ja robie tak
takie krotkie wlosy sa faktyczne zrobione na lokowce,moj sposob jest raczej sla wlosow dluzszych

Gość 22211
zrób sobie prostownicą, wychodzą ładniejsze niż z lokówki. Weż pasno włosów i przyłoż prostownicę od góry i skręcając ją w górę przesuń pomału po całej długości i wyjdzie ci fajny lok