Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loosen my strings

Znacie osobę ktora nigdy nie bedzie szczesliwa ?

Polecane posty

Gość loosen my strings
Tez potrzebuje towarzysta ludzi zeby sie dobrze czuc . Czasami mam takie dni ze sie sama izoluje od wszystkich , nie odpowiadam na tel, nie odbieram domofonow, maili a potem placze bo wkrecam sobie ze nie obchodze nikogo i jestem wszystkim obojetna choc jak przychodzili po mnie kilkanascie dni z rzedu i chcieli mnie wyciagnac do swiata to udawalam ze mnie nie ma , to dopiero popieprzone :) Znajdziesz kogos w najmniej oczekiwanym momencie pamietaj nic na sile bo na sile mozesz trafic na kolejnego idiote ktore zrowna cie z ziemia i dlugo sie bedziesz otrzasala przez niego.. A powiedz jak wyjezdzalas to umialas perfekcyjnie jezyk ? Myslalam o jakims kursie w styczniu. Londyn tez bym chciala zobaczyc

Gość kobieta wkurzona
ale zamotalam:)hehe poprostu wydaje mi sie ,ze to on mnie przydolowal:( Wiem,ze nie powinnam sie tym przejmowac, ale wiesz jak jest.

Gość kobieta wkurzona
Ja sie uczylamcale zycie j.niemieckiego.Jezdzilam na jakies kursy bla bla bla, zero pojecia o angielskim a co dopiero mowic o gramatyce.Przylecialam tu z kompletnie zerowym angielskim,nie wiedzialam co do mnie mowia, nic nie rozumialam, nie wiedzialam o co im chodzi, czulam sie zagubiona!Ale teraz jest juz ok, nie jestem z M. ,poznalam mnostwo ludzi i jest super.Londyn jest piekny.osobiscie nie chcialabym tam mieszkac(za duzy-z moja osobowoscia czulabym sie tak zdecydowanie zagubiona:)) ale zwiedzac mozan do upadlego,non stop , bez przerwy:):):) Nie masz sie czego bac, jesli mialas okazje choc na chwile wyjechac to zaluj, jesli jest przed Toba szansa to wyjezdzaj, probuj, jestes mloda, pozwiedzaj, sprobuj innego zycia, poznasz fajncyh ludzi:) p.S -ZNOW KURWA CZUJE TA ZASRANA PUSTKE I ODRZUCENIE;/

Gość loosen my strings
Czytam o osobowosci chwiejnej emocjonalnie i cholera chyba to mam ale nie wiedzialam ze posiada to jakas nazwe

Gość kobieta wkurzona
ja sie dowiedzialam dwa lata temu ,ze wlasnie mam ten problem, to na prawde straszne:)ale wydaje mi sie,ze kazdy to ma, tylko nie kazdy zdaje sobie sprawe z problemu:)mozemy sobie tylko pogratulowac wzajemnie spostrzegawczosci :) P.S- I ZNOW KURWA CZUJE TO SAMO.ja musze miec ciagle jakies zajecie,z kims sie spotykac ,rozmawiac, bo jak jestyem sama to pojawiaja sie problemy, wyszukuje sie roznych dziwnych rzeczy;/to jest straszne, nie powinno tak byc.Czlowiek powinien sie dobrze czyc sam ze soba w swoeim towrazystwie,chyba cos jesy jednak z nami nie tak:( Zastanawiam sie czy nie pojsc do psychologa , na prawde;/

Gość loosen my strings
Jest sobota moze wyjdz gdzies sie przejsc ? Ja sie umowilam ze znajomymi dam mojej glowie odpoczac troche....

Gość kobieta wkurzona
wyobraz sobie ,ze mam dzis taki dzien,ze siedze w domu od rana pod koldra z laptopem :)Pewnie gdzies rusze, czekam tylko na telefon:)szkoda tylko,ze nie zadzwoni ktos kto chcialabym zeby zadzwonil:P

Gość kobieta wkurzona
i znow problem:)eheh

Gość najlepsza muza
Zapraszam: www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

NIGDY NIE BEDE SZCZESLIWA BO: - boje sie ludzi, bez alkoholu we krwi trudno mi nawiazac z kims rozmowe i miec normalny naplyw mysli - boje sie codziennego zycia, wizyty u lekarza, w banku, chodzenia do szkoly, znalezniea pracy ;/ najchetniej bym siedziala w domu przy komputerze... pomijajac, ze jestem towarzyska i kolezenska, ale jaos mi trudno... byc soba. nie wiem kim jestem. czuje sie tak, jakbym nie miala kontroli nad swoim zyciem, nie panowala nad swoim zachowaniem i myslami, uczuciami. nie szanuje nikogo ;/ ani siebie...