Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuty sumienia

zdradziłam faceta

Polecane posty

Gość wyrzuty sumienia

zdradziłam mojego wspaniałego faceta po pijaku!!!! czuje się jak dzi*ka i mam ochote umrzeć:/

Gość wspanialych nie zdradzamy....
taka prawda........:O

trza bylo nie pic, ale trudno stalo sie. teraz idz do niego i opowiedz co zrobilas

Gość fsdfas
jesteś dziwką i powinnaś umrzeć 🖐️

Gość najlepsza muza
Zapraszam: www.W-MP3.pl najwiecej muzy za darmo

Gość Cyganka Azis
nie powinnaś się zadręczać, najważniejsze że rozumiesz że zrobiłaś źle, jeśli kochasz swojego faceta nic mu nie mów, wiesz czasami musimy coś zrobić by mieć tą lekcję życiową za sobą

Gość fasola1
kazda która to zrobiła ma dylemat ..wiekszy..mniejszy ale kazda..jesli kochać i chcesz z nim być nie mow..bo moze nie wybaczyć ale jesli chcesz powiedzieć przyszykuj sie ze może byc rożnie bo nie kazdy facet umie przebaczyć...twoj wybor..czy chcesz czy nie...

najwieksza kara za grzech zdrady sa okropne wyrzuty sumienia, ktore niesie sie w samotnosci, nie zrzucajac ich ciezaru na osobe ktora sie zdradzilo....

Gość fasola1
do Hirek chyba przesadziłeś..kazdy błądzi w zyciu ale takie teksty ? a ty święty jesteś ? hmmm nie wierze

Gość stylowa
uważam identycznie jak Freydis

Gość nie ma miłosci bez zazdrosci..
ja tez kiedys zdrwadziłam i do dzis to za mna chodzi... nigdy nie powiedziałam mu prawdy i nie powiem ale żałuje bardzo

jestesmy tylko ludzmi i latwo dajemy sie skusic przyjemnosci. lepiej sie nie przyznawaj, byc moze on tez ma jakis maly sekret. kiedy ty pierwsza cos wyjawisz, zostaniesz ta najgorsza. zdrady facetom sie wybacza, ale kobietom nie.

bo to zwykłe ściery sa!!!!!na niektore wystarczy spojzec i odrazu kisiel w majtach maja!!!!!a pozniej "ja nie chciałam""ja juz nigdy" ...ale to tylko do nastepnego razu!!!!!

faceci tez nie lepsi....ale fakt, ja uwazam, te w dzisiejszych czasach w wiekszosci przypaqdkow to kobiety sa bardziej winne---kusza i faceci ulegaja....zwlaszcza ci zajeci sa lakomym kaskiem...nie wiem, czemu niektore baby rajcuje fakt zabierania dzieciom ojca i marnowania innej kobiecie zycia...

nic nowego, nawet przysłowie ludowe wymyślono na tę okazję, baba pijana , du.pa sprzedana, a przynajmiej orgazm , miałaś, jak nie to do du.py z takim popychaczem