Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dedalus Ikar

Czy dziewczynie mającej jakieś 155-158 cm wzrostu może spodobać się facet 185?

Polecane posty

Gość Dedalus Ikar

Podoba mi się jedna dziewczyna właśnie o tym wzroście, ale boje się że będzie szukała niższego faceta...

Gość maryx
'przecież wygląd nie jest najważniejszy'

Gość Dedalus Ikar
No dobra, ale co o nim pomyśli w kategoriach jego wzrostu? :P

Gość a to uwazasz ze kazda
dziewczyna 155-158 ma taki sam gust i podejscie do wzrostu? wg mnie ok, ale nie recze za kazda ;)

Gość www.tnij.org/balbina2010
jest odwrotnie,wysokim facetom podobają sie dziewczyny wzroście około 160cm

Wybacz, ale dziecinne to pytanie... Ja mam ok 160 cm i nie oglądam się za mniejszymi, tylko za wyższymi. Większość kobiet chce mieć przy sobie postawnego mężczyznę...

Gość limpikkk8
może się spodobać, a raczej na 100% się spodoba(jest jeszcze uroda, charahter itp) ale ja(mam 153cm) dziwnie bym sie czuła przy takim facecie, nawet jakbym założyła szpilki, jak dla mnie za duża różnica wzrostu

Gość mnie całe życie podobali
się wysocy mężczyźni i też na takich trafiałam właśnie 180 185, a sama mam tylko 160 cm:]

Gość Ewunia159cm wzrostu
jestem niewiele wyzsza od tej dziewczyny bo mam 159cm i podobaja mi sie tylko faceci 180 i wzwyż :) nizsi mnie nie kręcą po prostu... cudownie jest sie przytulic stąpając na paluszkach do wysokiego facecika:) nie ma sie co stresowac :)

Gość Ewunia159cm wzrostu
jestem niewiele wyzsza od tej dziewczyny bo mam 159cm i podobaja mi sie tylko faceci 180 i wzwyż :) nizsi mnie nie kręcą po prostu... cudownie jest sie przytulic stąpając na paluszkach do wysokiego facecika:) nie ma sie co stresowac :)

Gość zdecydowanie...
niskie dziewczyny rzadko wiążą się z niewysokimi chłopakami, biologia przede wszystkim, wysoki facet to szansa że dziecko nie będzie "kurdupelkiem", więc im wyższy facet tym lepiej :-)

Gość płatek śniegu na pustyni Gobi
Może. :p Akurat wzrost u faceta jest jedną z najmniej istotnych rzeczy.

Gość menika
Hej. Ja też mam tylko 158 cm wzrostu i moim "szczęściem" lub "nieszczęściem" jest to, że na swojej drodze spotykam facetów właśnie ok 185 cm. Jakoś niżsi nigdy się mną nie interesowali. Wszyscy to od 180cm w górę. A uwierz, ze niskim dziewczynom też podobają się wysocy faceci. To właśnie dziewczynom 170 cm i powyżej bardziej podobają się tacy ich wzrostu. Nie wiem czym to jest uwarunkowane, ale tak właśnie jest. Także nie musisz się przejmować wzrostem. Najważniejsze jest wnętrze :)

Gość Szczupła Asia
menika co ty pieprzysz? Ja mam właśnie 170 cm wzrostu i wcale nie podobają mi się faceci poniżej 180 cm :O Mój ma 186 cm, a były miał 188cm. Żadnej dziewczynie nie podobają się niscy faceci , mam koleżankę 153 cm , jej facet ma 190cm. Każda mając do wyboru np. 175cm a 185cm wybierze to drugie.

Gość ukulela
Nie bez powodu mówi się, że przeciwieństwa się przyciągają. Bardzo dużo jest par, gdzie kobietki są niziutkie i filigranowe a facet wysoki i postawny. Poza tym kobieta instynktownie szuka w facecie oparcia i bezpieczeństwa, wiec sądze, że możesz śmiało starować ;) :) :)

Gość ukulela
A świetnym przykładem są moi rodzice. Mama 156cm wzrostu a mój tata 187cm :)

Gość 1666666666666666666666666666
mam 166, mój facet ma jakies 180 wzrostu, wcale nie tak duzo moze dlatego ze jestem ,,wysoka,, ale on mowi ze jestem stworzona do jego ramion wiec jak go chce pocalowac to spinam sie na palce a jak mnie obejmuje to jakby calutką spokojnie, nie wzrost jest wazny

Gość taka jedna mało sprytna
boze boze gdzie ty sie z takim wzrostem uchowałes:(

Gość Dedalus Ikar
taka jedna mało spryta przecież to calkiem zwyczajny wzrost... a ty ile masz/

Gość lajla90
Zdecydowana większość kobiet woli wyższych facetów, ja mam 168, a mój chłopak ok 195.

Gość Facet musi być wyższy😂
Dnia 26.12.2009 o 17:36, Gość Dedalus Ikar napisał:

Podoba mi się jedna dziewczyna właśnie o tym wzroście, ale boje się że będzie szukała niższego faceta...

Absolutnie nie bój się....ja sama mam z158 wzrostu i gustuje w wyższych facetach😉