Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannnaC.

Chlać i chlać....

Polecane posty

Gość PannnaC.

Jak mnie wku***ają takie święta... Wszystko byłoby ok, gdyby tak nie chlali. W wigilię jeszcze było spoko, po dwa kieliszki i koniec, wczoraj jednak wiadomo - Boże Narodzenie, 20 osób, cala rodzina, trochę popili, ale nie bylo jeszcze tak źle, ojciec w miarę się trzymał, za to dzisiaj.... przyszedł chrzestny i tak się z ojcem upijają od dwóch godzin, ze szok. Mam ochotę ich pozbaijać. Mama cały czas mówi, że nic na to nie poradzi a Ja już mam dosyć. Nie mam ochoty patrzeć na dw.óch chlejących, starcyh facetów, w pokoju gdzie je4dzie wódą zmieszaną z piwem... nie mogę się w ogóle ruszyć z pokoju. Co Ja mam zrobić, żeby już przestali? W d**ie mam takie święta ;/

Gość PannnaC.
Dlaczego uważasz, ze przesadzam? Strasznie mnie wkurza takie picie na potęgę, w ogóle wtedy z pokoju nie wychodzę... a potem ojciec odchorowuje przez pare dni, cały czas rzyga, beznadzioejnie się zachowuje, ma ostrego kaca.... i święta i tak są sp\*****lone przez te procenty ;/

Gość zapachzdupy
a co ty myślisz gówniaro że dwóch starszych facetów się będzie tobą przejmować? chcą się schlać to chleją i koniec pieśni

Gość wiemwszystko
innych tez to moze wkurwiac ze dupy nie chcesz dac, wiec kazdy robi co chce