Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa.

lubicie kosmetyki AVON ??

Polecane posty

jestem konsultantka avon i nawet jestem zadowolona z ich produktow. zele pod prysznic fajne, swietne sa balsamy Naturals- mam truskawkowy, jezynowy, migdalowy i waniliowy :P tusz super shock tez mialam, ale jak dla mnie przecietny. fajny jest peling do twarzy clearasil- gruby, dobrze "sciera" i ma ladny mietowy zapach odswiezajacy. ostatnio wzielam sobie tez perfum far Away i jestem zadowolona, slicznie pachnie i jedno psikniecie wystarczy. niedawno dostalam gratis krem do twarzy Solution Winter na noc- tez super, nie za tlusty, ale nawilza super oraz pianke do mycia twarzy tez solution winter, ktora serdecznie polecam, kosztuje chyba 13 zl a jest tak wydajna! swietna jest do twarzy i wystarczy troszke by umyc cala twarz, a tubka jest duza. ogolnie polecam :) zgadzam sie, ze seria color trend jest do niczego. sama mam z tego tusz i szminke- szminka w miare, tusz do kosza!

Gość panna nieznajoma.
ja kupilam kiedys jakis podklad do twarzy i byl do niczego ! potem jeszcze raz skusilam sie na inny podklad tej samej firmy i bylo to samo beznadzieja ;/ takze podklady avonu sa do niczego, natomiast płyny ,żele do kąpieli, balsamy , sypkie cienie sa fajne :)

Gość tusz super shock
mój ulubiony tusz! uwielbiam go! nie mialam lepszego, te złociście połyskujace cienie do powiek tez sa swietne choc moglo by ich byc wiecej w opakowaniu;] ogolnie raczej dobra firma :)

Gość nie ktore kosmetyki
bardzo fajne :)

Gość aa pewnie ze lubie
:D

też lubie te kosmetyki wiec wypowiem sie co lubie :) -odżywka przyspieszająca wzrost paznokci -krem na cellulit solutions -ujedrniający balsam z masażerem -balsamy serii naturals -perfumki : treselle, bond girl, perceive, u by ungaro -błyszczyk powiększający usta -szminka pielęgnacyjna -serum na zniszczone końcówki -płyny do kąpieli -złociście połyskujący cień do powiek kolor: silver i black -tusz do rzęs super shock i supercurlacious ( lubie tusze z gumowymi szczoteczkami a te z avonu sa świetne ) -głeboko oczyszczający peeling do twarzy serii clearskin -zapach do ciała sexy chic -rozświetlający korektor w pędzelku -brązujące perełki i rowniez nie polecam serii color trend :) to by było chyba na tyle chcociaz pewnie cos pominelam jeszcze :P ogolnie fajna firma, fajne kosmetyki ale nie wszystkie :P

Gość takie średnie
te kosmetyki

Gość ja tam lubie avon
i zgadza sie jak kazda firma ma złe i dobre produkty :D ja przewaznie zawsze jestem zadowolona :)

Gość a ja moge sobie
zamawiac za darmo :D:) a oceniam te kosmetyki na przecietne :D

ja lubie perfumy:) sa tanie i niektore dlugo sie trzymaja a po za tym ladnie pachna, krem do twarzy taki niebieski;p, szpamony do wlosow AT, tusze do rzes, cienie i korektory :)

Gość Konsultantka.
Według mnie kosmetyki są dobre. Chodź zdarzają się też jakieś niewypały. Ja ogólnie używam Tuszy , cieni , podkładu, żeli pod prysznic. Polecam żele pod prysznic, ponieważ dobrze się pienią, Jeżeli chodzi o podkład to "Idealnie trwały podkład" , świetnie się rozprowadza. Fajne są produkty z lini Solutions ja lubię Żel myjący na dzień , mleczko do demakijażu na noc. Extra jest Szminka z 24-karatowym złotem , świetnie wygląda na ustach. Perfumy takie jak Incandnssence, U by Ungaro fajnie pachną i ogólnie długą się utrzymują.

Gość ja ogólnie lubie
oprucz szminek (choc kiedys mialam ta pielegnacyjna i byla ok) tak to szminki z avonu do niczego, wygladaja inaczej niz w katalogu ;/, szamponow nie nawidze i podkładów. tak to prawie wszystko mi odpowiada :)

Gość bardzo fajne kosmetyki

Gość Mandaryynka.
ja ostatnio potrzebowalam jakiejs odzywki do paznokci bo byly juz tragiczne i kolezanka akurat podrzucila mi katalog:) zamowilam sobie wlasnie ta ,,odzywke przyspieszajaca wzrost paznokci'' i powiem wam ze mile mnie zaskoczyla :) naprawde mam po niej wzmocnione paznokcie i faktycznie rosna szybciej czego sie nie spodziewalam po avonie :) polecam

Gość kusiccka
tylko kilka produktow jest fajnych ;/ ogolnie avon jest fee

Gość uwielbiam avon
:P jak dla mnie kosmetyki sa swietne :)

Gość Anetttt.
ja tez uwielbiam wlasnie te sypkie cienie do powiek :) maja swietne kolorki i ladnie wygladaja na oczkach :) tusze do rzes tez niczego sobie

Gość dobre produkty
AVON to dobra firma moim zdaniem ale wlasnie jak juz ktos wczesniej pisal ze kazda firma ma i dobre i zle produkty :) kosmetyki avonu nie sa az tak drogie ale za to dobre przynajmniej jak dla mnie:D

Gość lubię Avon
i czesto cos zamawiam

Gość bardzo lubie avon
:) balsamy naturals , ujedrniajace, na cellulit, rozne maseczki i kremy do twarzy, do stop takze, perfumki, cienie, tusze, duuuuzo rzeczy lubie a malinowy plyn do kapieli mmmm moglabym wtedy wcale nie wychodzic z wanny :P

Gość AVON jest ok

Gość Innesia 26
Fajnie, że tak dużo osób wypowiada się obiektywnie czyli pozytywnie:) Tak jak mówicie są niewypały, ale ogólnie kosmetyki są tanie i każdy może wybrać to co preferuje. ja jestem konsultantką i częśto coś odradzam jeżeli wiem, że nie jest to zbyt dobre. Dzięki temu mam dużo klientek i mało zwrotów.

Gość bardzo fajne i
nie drogie kosmetyki :)

Gość lubie tusze do rzęs
maseczki do twarzy, balsamy

Gość upupupupuupupupupuu
up :D

Gość Innesia 26
Wczoraj zamówiłam te musy z 01/2010: kokosowy i truskawkowy :) ciekawe jak się sprawdzą.

Gość ja tez zamowilam sobie ten mus
kokosowy :) teraz wlasnie ogladam sobie juz katalog 2/2010 :D

Gość ewa 2487
perfumy inkadesenss są sliczne!

Gość ja zamówiłam sobie
ten korektor rozświetlający w pędzelku , właśnie mi przyszedł i jak narazie mi sie podoba :) ladnie pachnie i ma ladny kolor :) polecam

Gość ujędrniający balsam zmasażerem
balsam sam w sobie jest bardzo fajny , ładnie pachnie, świetnie nawilża i napina skórę :) natomiast masażer to kompletny nie wypał, nie da sie nic masowac no ogolnie masakra dlatego wole kupic sam balsam bez masazera :)