Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa.

lubicie kosmetyki AVON ??

Polecane posty

Gość olivka88883
Moje typy: - tusz do rzęs Super Shock - seria SPA ( a szczególnie krem do ciała z oliwką!!!) - złociście połyskujący cień do powiek (pinky peach) - zmywacz do paznoki - szampon AT 3 w 1 (zielony) - nawilżający krem do rąk z olejkiem ryżowym To produkty AVON, które zawsze mam w łazience, gdy się kończą uzupełniam zapasy. Czasem kupuję też żele pod prysznic Nie kupuję produktów serii Naturals wg mnie ładnie pachną i tylko pachną. Nic poza tym. Seria do stóp Foot Works też wydawała mi się fajna, do momentu kiedy użyłam kremu do stóp i łokci z serii SPA. Od tej pory nic go nie przebije.

Gość amor amorr
jedyne czego NIE lubie to seria color trend, podkłady (pudry sa ok), szminki. ogolnie avon mi pasuje :)

Gość Samii.
lubię a raczej uwielbiam serum na zniszczone końcówki, krem pod oczy solutions ten pomaranczowy, tusz do rzes super shock i supercurlacious a teraz w katalogu 5/2010 ma byc jakis nowy tuszyk na ktorego moze sie skusze :)

Gość katrin1982
pasuje mi spray nabłyszczający do włosów. włosy wyglądają jak świeżo pofarbowane, są lśniące i kolor jest ożywiony polecam również krem do rąk z olejkiem ryżowym- jest świetnie natłuszczający

Gość podnoszeeee

Gość podnoszeeee

Gość Majusiaaa.
lubie kosmetyki avon , serum na koncowki, zele pod prysznic naturals, serie sss, solutions, tusze do rzes, sypkie cienie, podklady, blyszczyki :)

Gość ja tez wymienie swoje typy
:) u mnie w toalecie nie moze zabraknac : -serum na koncowki -ujedrniajacy balsam do ciala sss (swietnie nawilza i napina skore) -tusz do rzes super shock lub super curlacious - zlociscie polyskujacy cien do powiek (kolor silver) -intensywnie zmiekczajacy krem do stop -krem pod oczy zrodlo energii solutions -perfumki (nie zdradze ktore :P ) -zlocisty puder w pedzlu (nowosc, jak dla mnie swietny) :D

Gość Klariskaa
ja z avonu lubie tusze do rzes, plyny do kapieli i te owocowe balsamy do ciala

Ja lubie tylko 3 produkty tusz do rzęs (ten potrójny) balskam do ciała little black dress perfumy little black dress

Gość avon nova
lubie kremy, cienie i podklady

Gość a ja z avonu lubie
peelingi do ciala :)

Ja nie przepadam. Kiedyś pracowałam w tej firmie, ale nie miałam właściwie żadnego kosmetyku, którego działanie naprawdę by mnie zachwyciło. Do tego miałam problemy ze znajomymi i rodziną, bo sprzedawałam im również te kosmetyki, a one zwyczajnie nie spełniały swojego zadania. Obecnie mój faworyt to konkurencja, czyli Oriflame. Wiem, co kupuję, jakość świetna, działanie coraz to nowych które próbuje ciągle mnie pozytywnie zaskakuje. Do tego obecnie mam za darmo wszystko co kupuję, zostałam menadżerem - mam i pieniądze i kosmetyki ;)

Gość Melindia
Avon jest swietny. nie drogi a do tego dobra jakosc :) uwielbiam krem do rak z mineralami z morza martwego, serum na koncowki (z tego co widze wiele osob do lubi) no i wiele innych :) a co do oriflame to beznadzieja nie dosc ze drogie to do dupy calkiem

Gość uppp p

Gość ja uwielbiamm
kosmetyki avon :) ciagle cos zamawiam :D

Gość ja z avonu lubie
cienie, tusze, pomadki, serum na koncowki, odzywke do paznokci, kremy, zele

Gość zaczarowana Alicjaa
ja dostalam na 18stke od kolezanki torebke z avonu, tusz do rzes super full, pomadke ultra color rich , cienie do powiek, krem do rak i stop, perfumy i kuleczki rozswietlajace . i ze wszystkiego jestem zadowolona :) ale sama nie zamawiam :P

Gość Mariijaa
ja uwazam ze avon jest sredni, niektore produkty wrecz swietne a niektore do bani calkiem

Gość Sylwia :)
Z Avonu najbardziej lubię wodę toaletową Spotlight i wodę perfumowaną Incandessence. Chwalę sobie także szminkę Ultra Colour Rich (Latte Cream). Czy miał ktoś i może coś powiedzieć na temat uniwersalnej kredki do makijażu Sheer Delight? :) Bardzo proszę. Zamówiłam sobie, ale słyszałam dość zniechęcające opinie na jej temat...

Gość takie seee sa
co do tej uniwersalnej kredki - beznadzieja totalna niestety:O, ja osobiscie mam pare swoich typow w avonie i zamawiam je regularnie :) ale mam tez takie w domu ktore leza gdzies na pulce nieuzywane bo do niczego sie nie nadaja, wiec oceniam kosmetyki avon jako przecietne.

Gość bfgvsbn f
ja ost czytalam dobre opinie o masle z morza martwego i odzywce jagody goji ale niestety produkty zlabe, a na wizazu maja dosc wysokie oceny :o do tego okropnie smierdza :o

Gość Sylwia :)
Miałyście racje ta szminka uniwersalna w ogóle beznadzieeja! Kolor wcale nie zgadza się z tym pokazanych w katalogu. Poza tym jest strasznie twarda... masakra... Ale jak będziecie miały okazje kupić sobie w promocji nabłyszczającą szminkę do ust to polecam :) Miałam kolor Nude Gold. Rewelacja! Po nałożeniu szminka wygląda jak błyszczyk. Jedynym minusem jest to, że szybko się kończy... Ale to jest druga szminka z Avonu która tak naprawde przypadła mi do gustu :) pozdrawiam

Gość zauroczyly mnie katalogi
ta firma ma fajne katalogi w ktorych tak ladnie to wszystko wyglada, ladne szczuple kobiety itp. i zawsze sie na cos skusze, ale niestety wiekszosc ksmetykow jest beznadziejna:O np. podklady, pomadki, tusze, szampony, seria color trend, korektor pod oczy, lakiery - no totalna beznadzieja, ale lubie np kredke do oczu z gabeczka, maseczki i peelingi z serii naturals i serie solutions do twarzy, ale no wiekszosc kosmetykow avonu to porazka a ja zawsze zafascynowana katalogiem cos zamawiam a potem jestem zawiedziona:(

Gość naturalne pieknoo
bylam kiedys u rodziny w irlandi kupilam sobie tam avonowe perfumki byly swietne dlugo sie trzymaly potem juz w polsce zamowilam takie same od kolezanki z katalogu i po godzinie juz nic nie bylo ich czuc :O pomadki avon sa masakryczne bo strasznie wysuszaja usta, tusze maja badziewna konsystencje i bardzo szybko wysychaja, szampony i odzywki do wlosow- po nich wlosy wygladaja na tluste i bardziej zniszczone, podklady- idealnie podkreslaja kazda niedoskonalosc i wysuszaja a ich cenna ho ho hoza takie dziadostwo az szkoda dac nawet zlotowki alllleee sa rzeczy ktore sa nawet ok takie jak np ujedrniajacy balsam do ciala serii care - nie ujedrnia ale nawilza ladnie pachnie, odzywka do paznokci lamliwych, brzoskwiniowy scrub do twarzy i perelki do twarzy , cala reszta avonu jest do dupy i pekam ze smiechu jak w katalogach pisza jakie to swietne skladniki wykorzystuja i ogolnie jakie te kosmetyki cudowne hahaha :D

Gość mallinka127
ja swego czasu 90% kosmetykow mialam z avonu;p teraz powoli przerzucam sie na inne marki ale avon nadal lubie;p tusze są świetne! zawsze mam z avonu;p podkłady także, szczególnie ten lekki;p idealny chociaz chyba zamowilam troszke za jasny, i palcami dziwnie sie rozprowadza, ale z gabka jest bomba! ;d cienie tez ok choc nie uzywam ich za czesto;d perfumki cudne, dlugo sie trzymaja ;d ostatnio mialam simple element meadow dew, byly tanie wiec nie oczekiwalam wiekszego efktu a tu... zapach utrzymywal sie intensywnie przez caly dzien a nawet jeszcze dluzej;) naprawde polecam! ;d jedyne co mi sie nie podoba to seria Color trend i szampony;/ po szamponach dostalam lupiez, z ktorym walcze do dzis ;/ a c.t. jest nie trwaly i szajski ale czego sie spodziewac w takiej cenie?;) ogolnie gorąco polecam! :D

Gość a ja wznawiam tematt
zamowilam sobie z katalogu 11 2010 maseczke z planet spa na promocji z sake i ryzem - swietna bardzo mi przypadla do gustu, lubie tez z planet spa olejek takjski kwiat lotosu - cudownie pachnie, poczworne cienie sa fajne i te sypkie, z naturals crub do twarzy brzoskwiniowy, perfumki niektore bardzo ladne ale niestety nie trwale, kredka do oczu z gabeczka bardzo fajna, kremy seri care, odzywki do paznokci i to chyba tyle :P

Gość tez bardzo lubie maseczki
seri planet spa :) i fakt ta seria z tajskim kwiatem lotosu pachnie przepieknie :) ale niestety jest to droga seria :( ale tusze, podklady, pomadki to naprawde straszne badziewia. jakies balsamy, kremy,cienie sa fajne :)

Gość Liilla
a ja to powiem wam tak ze zamowie np. 8 produktow avonu z czego tylko 2 okazuja sie byc fajne a reszta lezy nie uzywana, sa kosmetyki z ktorych jestem bardzo zadowolona i zadna inna firma ich nie pobije ale bardzo duzo tez jest takich ktore uzylam raz i musialam komus dac badz wyrzucic bo dla mnie nie bylo dobre :O

Gość Anna Nanna
wznawiam :) wypowiadajcie sie :)