Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa.

lubicie kosmetyki AVON ??

Polecane posty

Gość avon ma tylko
ładne kolorowe katalogi i opakowania . ogolnie jest do niczego !

Gość wznawiam tematt
:D

Gość upupupupupupuuu
up :D

Gość krakowianka19
cienie, perfumy i mgiełki do ciała są okej :)

Gość słodka idiotkaa
ja lubie cienie , balsamy, serie solutions, perfumy, plyny do kapieli

Gość ja zamówiłam ostatnio
ten rozświetlający korektor w pędzelku.. totalny niewypał !! kolor jest mega pomaranczowy i nie da sie go wcale rozprowadzic :/ jedynym jego plusem jest ladne opakowanie i zapach ;/ ale czasem trafie na cos fajnego w avonie

Gość Innesia 26
Z doświadczenia mojego i moich klientek wynika, że dobre jest także serum z serii Liiv Botanicals. I cała seria Planet Spa.

Gość ja lubię ich kosmetyki
oczywiscie nie wszystkie są super ale moim zdaniem są naprawdę ok:)Nawet Chanel czy Dior nie ma wszystkich kosmetyków,które odpowiadałyby każdemu:P Trzeba po prostu umieć wybrać kosmetyki odpowiednie dla siebie bo kazdy ma inne potrzeby i wymagania;) Z Avonu bardzo lubię takze ich zapachy,np.Perceive,Passion dance,Surrender,Pur blancę,Dreamlife:)Fajne są!Z Oriflame też są dobre,w ogóle ta forma sprzedaży poprzez katalogi jest wygodna dla tych co nie mogą lub nie chcą chodzić po sklepach aby kupić kosmetyki.

Gość te złociście połyskujące
cienie sa na prawde swietne :D tusze do rzes tez, seria SSS, solutions, serum na końcówki :)

Gość uwazam ze avon
to dobra i nie droga firma :)

Gość Dotkaa
ja z avonu lubie tylko wlasnie serie solutions, naturals, sss i tusz super shock, cala reszta jest beznadziejna

Gość Kafeteriowi wyjadacze
kuleczki brazeujace lubie z avonu , naprawde zdaja egzamij

Gość natalisiunka
ja lubie z avonu żele pod prysznic, mgiełki, perfumy, i SPA ale wiem ze nie wszystkie są najlepszej jakości.. np.żele pod prysznic z serii senses mają wsobie tylko ładny zapach.. ale nic dla skóry.. z kolei głupi balsam do ciała naturals jak sie nie myle waniliowy jest świetny! skóra jest mięciutka i pachnąca i gładka. tusz super shok moim zdaniem jest do dupy.. i seria color trend także

Gość tusz super shock
jest swietny! :D bardzo go lubie

Gość cała seria
solutions winter :)

Gość upupupupu
up:D

Gość ja bardzo lubie
:P

Gość no wiec takk
firma ma ładne fajne katalogi, milo sie je oglada, fajne opakowania, balsamy ladnie pachna, blyszczyki maja ladne odcienie itp. itd. ale niestety nie sa to kosmetyki dla mnie gdyz po nich wyskakuja mi syfki ;/;/ :( kupilam sobie puder a na drugi dzien pelno syfkow na twarzy ;/ tak samo jak ta seria crearskin niby na tradzik po ktorej wyskoczylo mi go jeszcze wiecej ;/ wiec avon ma tylko ladne kolorowe opakowania ale jakosc jest bardzo kiepska :(

Gość ho ho ho
kosmetyki z Avonu to straszne buble. Kilka lat temu w liceum namiętnie je kupowałam. Dzielą się na dwie kategorie: takie, które nie robią kompletnie nic, bo są totalnymi bublami i takie, po których wyskakują pryszcze i podrażniają. Nie dość, że się do niczego nie nadają, to ceny mają strasznie wysokie. W cenie avonowych tuszy, które nie nadają się do niczego można kupić dobre Maxa Factora czy L'oreal. Nienawidzę Avonu! :P

Gość oceniam je na srednie
niektore produkty avonu mi pasuja a po niektorych jak poprzedniczka wyskakuja mi ,,syfki''

Gość testowalam wiekszosc
wymienionych kosmetykow i napisze tak : korektor rozswietlajacy w pedzelku - totalnie do dupy ! nie dosc ze fatalny kolor to jeszcze nie da sie nim malowac bo tak jakby sie robily takie kuleczki ktore schodza ;/ tusze do rzes - smierdza a do tego sa tragicznej jakosci! powiekszajacy blyszczyk do ust - jest ok :) płyny do kapieli - sa ok :) seria solutions - do niczego

Gość a ja lubie tylko
perfumki, płyny do kąpieli (ale jak sa jakies czekoladowe, truskawkowe, malinowe bo inne kwiaciane itp sa nie fajne:P ) czasami kupie jakis tusz ale szczerze to nie sa za fajne i chyba zaczely mnie uczulac ;/ serum na koncowki bardzo lubie :) natomiast szampony sa do niczego. i to bylo chyba na tyle ;/

Gość srednio na jeza

Gość przystojny sponsor
Ja nie używam, ale pamiętam zapach perfum kobiecych nawet zapamiętałem nazwę : Treselle

Gość przystojny sponsor
Oczywiście kojarzą mi się pozytywnie :classic_cool:

Gość jak dla mnie sa swietne

Gość Tatiankaa..
ja mam pelno kosmetyow tej firmy w domu i połowa lezy nie uzywana w szafce bo nie spisala sie tak jak miala to zrobic. polecam serie clearskin ale tylko osobom ktore nie maja bardzo duzych problemow z tradzikiem. lubie tez perfumki, cienie. rozne szminki, blyszczace brokatowe kosmetyki leza w szafce bo sa do dupy. krem na cellulit solutions moze i dobrze dziala ale tak smierdzi ze nie moglam go uzywac ;/

Gość ja mialam ten tusz
super shock bardzo mi sie podobal byl moim ulubionym i mialam chyba z 3 opakowania ale dostalam uczulenia po nim;/ choc wlasciwie to nie wiem czy od niego czy od mleczka do demakijazu .