Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa.

lubicie kosmetyki AVON ??

Polecane posty

Gość ja rowniez uzywalam
tuszu super shock ale ostatnio pojawil sie Super Curlacious z diamentowym połyskiem :P rowniez ma gumowa szczoteczke i chyba lepszy jest od super shocka :P z avonu lubie jeszcze te male cienie zlociste i balsamy sss

ja uwielbiam :)) uwielbiam perfumy, szminki, cienie, szampony i balsamy z serii skin so soft ;D dużo mam w domu kosmetyków z avonu, są dość tanie i mi bardzo odpowiadają :))

Gość blekitna_laguna1987
Lubię niektóre perfumy: Pur Blanca Blush, Make Me Wonder, Incandessence i z tych nowszych Spotlight. Spisał się też puder prasowany Idealny Kolor.

Gość to ja tez sie wypowiem ....
ja lubie serie do stop :P lakiery do paznokci, serie naturals (ale tylko zele do mycia) i nie ktore kremy solutions

Gość chyba dobra firma
ja tez mam w domu dosc sporo ich produktow i tez duzo z nich mi nie odpowiada ale wlasciwie te co mi sie nie podobaja odsprzedalam kolezankom bo dla nich byly akurat ok ;) dlatego mysle ze w avonie zawsze ktos znajdzie cos dla siebie ;) a sa to do tego nie tak drogie produkty ;)

Gość raczej jestem na nie

Gość pytaczka_ja
a co sie stalo z odzywka do wlosow w sprayu (owoc granatu) ??? mozna ja gdzies jeszcze kupic?

Gość dgvbdsb
LITTLE WHITE DRESS czy PERCEIVE? ktore wam sie bardziej podobaja?

Gość ooba zapachy sa ladne
:P sama nie wiem ktory bym wybrala ale osobiscie wole treselle :P

Gość Kokosowaaa.
u mnie na rynku stala kiedys taka kobieta ze swoim stoiskiem avonu, poszedlam bo miala tam jakies kosmetyki a chcialam je obejrzec... a ona sie mnie spytala czy nie chcialabym dostawac kosmetykow za darmo.. najpierw wybuchlam smiechem i odpowiedzialam ze jaka kobieta by nie chciala a ona ze mowi powaznie, to mowie ze jasne ;] powiedziala mi ze bedziemy sie spotykac w tym miejscu co miesiac i ona bedzie mi dawac nowy katalog a ja bede tak jakby konsultanka tylko bez zadnej umowy itp. itd. i ze jak uzbieram co miesiac zamowienie na 100zł to bede mogla sobie zamowic co bede chciala i dostane to za darmo. wysmialam ja i poszlam stamtad. ona jeszcze wykrzyczala ze szkoda bo mowi powaznie. to sie wrocilam bo w sumie co mi tam zalezy... wzielam ten katalog od niej , dalam paru kolezanka i uzbieralam zamowienie na okolo200zl. przyszlam do niej z tym i ona powiedziala zebym teraz jeszcze sobie cos wybrala. no to wybralam sobie kosmetyki tez za ok 200zł i jak przyszla dostawa to faktycznie dostalam je za darmo ! teraz od 2 miesiecy wiem gdzie ona mieszka i przychodze do niej do domu. daje kolezanka katalog a sama mam kosmetyki za free :D i pisze to wam calkiem powaznie. :) ale chyba zrezygnuje bo sa to srednie kosmetyki nic specjalnego.

Gość ryżżowa
+perfumki +balsamy do ciała (seria naturals, sss,planet spa) +serum na koncowki +nie ktore błyszczyki do ust +cienie do powiek +nie ktore tusze +seria foot works +nie ktore płyny do kąpieli +seria clearskin -szampony -szminki -podklady -seria color trend -odzywki do paznokci -kredki do oczu -tusz stylizujacy koncowki rzes (totalne badziewie za tak wysoka cene) -biżuteria

Gość ja to jestem od nich
uzależniona :P co znajoma podrzuci mi katalog zawsze musze cos zamowic :P seria planet spa jest swietne teraz w katalogu 2/2010 jest zel, balsam,maseczka do wlosow i twarzy ,,himalajskie jagody goji'' bosko pachnie dlatego zamowilam :P ogolnie jestem zadowolona z avonu ale fakt podkłady i szminki sa fatalne

Gość Hania..
ja z wiekszosci nie jestem zadowolona ale zdarzaja sie czasem godne zakupu produkty :)

Gość a ja wlasnie lubie
podkłady od avon :) jak dla mnie sa extra

Gość mnie jaraja te kolorowe
katalogi dlatego ciagle cos zamawiam i raczej zawsze jestem zadowolona :D choc bywaja niewypały

Gość seria solutions jest
swietna :) zamowilam ostatnio kremy na zime, maseczki i krem pod oczy. rewelacja czego nie spodziewalam sie po avonie, kremy serii SSS tez sa dobre:)

Gość sa dobre i nie drogie
:)

Gość wlasnie obejrzalam sobie
w internecie nowy katalog 3/2010 i jest w nim nowy puder w pędzelku oraz nowy tusz super podkrecajacy ..... pewnie sie na to skusze :P ciekawe czy mnie zawiedzie czy nie... :P

Gość ja lubie tylko
tusze i zele pod prysznic

Gość Avonn
ja lubie cienie te sypkie złociste mam chyba z 5 kolorow co prawda jak na taka ilosc sa dosc drogie ale ja za czesto sie cieniami nie maluje wiec starcza mi isch na długo :) powinny byc za 10zł wtedy mialabym chyba wszystkie kolory :P tusze do rzęs też lubie:) serie sss, solutions, foot works, i perfumki :)

Gość Za każdym razem jak
coś kupiłam,to okazywało się,że to bubel.Tusze do rzęs,kremy do twarzy i rąk,żele pod prysznic,maseczki,szmpony.Za tą cenę mam lepszą jakość w drogerii.Nigdy więcej Avonu.

Gość Tatianaa
lubie tusz do rzęs superpodkręcający ten z rozowa szczoteczka :P serum na koncowiki (bez niego sie nieobejdzie :)) balsamy do ciala SSS, serie planet spa, plyny do kapieli kiedys byly fajne teraz maja straszne zapachy

Gość Wiolaaaa.
moim ulubionym tuszem byl kiedys super shock ale jakos z czasem zaczol mnie denerwowac teraz uzywam tego superpodkrecajacego i jak narazie jestem zadowolona:) tusze nie sa takie drogie ale za to bardzo fajne :) lubie tez perełki do twarzy.. w nowym katalogu zamowilam puder w pedzlu ciekawe czy sie sprawdzi

Gość upp up
ja lubie kosmetyki AVON :)

Gość sweety she
ja lubie serum na końcówki, uniwersalna szminke edycje specjalna kolor sheer delight, tusz do rzes super curlacious, cienie do powiek kremy do ciala, stop i chyba tyle :) avon jest nawet wporzadku :)

Gość uwielbiam avon
moge sobie na spokojnie w domu obejrzec katalog i zamowic kiedy mi pasuje do tego moge rowniez zaplacic za to kiedy chce a jesli cos co zamowilam jednak mi nie odpowiada moge oddac a wtedy dostane nowe lub zwrot pieniedzy :) wiec same plusy a do tego prawie zawsze jestem zadowolona z zakupu :)

Gość podnoszee temat
:D