Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaaaaaaaaaa

osiemnastkowa playlista najlepsze kawałki na imprezę!

Polecane posty

Gość Nataliaaaaaaaaaaa

Witam Was Kochani! :) Otóż mam następujący problem... Niedługo, bo już za niecały miesiąc organizuję imprezę osiemnastkową, a żeby dobrze się na niej bawić, muszę mieć dobrą muzykę ;D Tak więc moja prośba do Was... Pomóżcie mi dobrać jakieś ciekawe kawałki naaa tą imprezę. Z góry wszystkim dziękuję :);** Od razu napiszę, że hiphopollo odpada ;pp Mam już tego pełną listę ;p Najbardziej interesują mnie jakieś taneczne, energetyczne kawałki :) buźki! :):*

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
Póki co... Pewnymi kawałkami są : Dj Mast & Laurent Wolf - No stress (xclusive rmx) Madonna - revolver ( david guetta ) Robyn- Cobrastyle Mondotek - D'Generation Rihanna - Please don't stop the music ( official rmx) Missy Man - Party In gear ( 2-3 grooves rmx) Benny Benassi - Turn me up Komodo - All for you Fronzerelli - moonlight party Ian Carey - get Shaky i want you - ian carey rmx by Lee Cabrera livvi Frank - now I'm that bitch ( kaskade mix) Jay Jay - let the music play Janet Jackson -feedback/all nite nadia ali - crash and burn/ fine print benny benassi - I'm not drunk ;D;D

Gość no i lejdi gaga

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
Aaaaa może coś energiczniejszego? ;pp Fajne kawałki, ale chyba nie na taką imprezę? A co myślicie o moich propozycjach?

Gość to jest dobry czas na śmierć
19:56 [zgłoś do usunięcia] Nataliaaaaaaaaaaa Aaaaa może coś energiczniejszego? ;pp Fajne kawałki, ale chyba nie na taką imprezę? A co myślicie o moich propozycjach? Szczerz? Ale gówno...

na Twojej liście jest 'cobrastyle' Robyn, polecam wersję Teddybears, milion razy lepsza, jak dla mnie 🖐️

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
te verde ta wersja jakoś do mnie nie przemawia :P Aleee dzięki za sugestie :)

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
Chodzi bardziej o jakieś popowo-tranceowo-housowe kawałki :PP Wysyłajcie te, przy których ośmielilibyście się zatańczyć i bawilibyście się dobrze ;))

Gość day_5
a t z 19.57 ?

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
Strasznie nie lubię Pussycat dolls ;pp

Gość Nataliaaaaaaaaaaa
Nie no, proszę! ;pp To ma być wesoła, energiczna impreza, a nie taka stypka ;pp

Gość hheerrmmiioonnaa
michael jackson - wybierz ulubione:) np.billy jean, dirty dina, bad... renata przemyk - babe zesłał bóg pointer sisters - im so excited abba - mamma mia, dancing quinn, money money money, .... george michael - freedom samantha fox - touch me faith no more - epic Phil Colins - You Cant Hurry Love Rolling Stones - Satisfaction elektryczne gitary - wszyscy mamy źle w głowach... pomyślałam, że trochę klasyki nie zaszkodzi:)

Gość hheerrmmiioonnaa
michael jackson - wybierz ulubione:) np.billy jean, dirty dina, bad... renata przemyk - babe zesłał bóg pointer sisters - im so excited abba - mamma mia, dancing quinn, money money money, .... george michael - freedom samantha fox - touch me faith no more - epic Phil Colins - You Cant Hurry Love Rolling Stones - Satisfaction elektryczne gitary - wszyscy mamy źle w głowach... pomyślałam, że trochę klasyki nie zaszkodzi:)