Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

chora ZAZDROŚĆ.. pomocy!

Polecane posty

Gość pasjonata
20. wiem ze czasami nie ma sie an to wplywu, chodzi o to zeby jej nie podziwial, nie przygladal sie, tylko mignela mu to mignela ale nie widzi sensu zeby jej sie przypatrywac

Gość bo facet
ale dla mnie to juz jest zdrada, nie fizyczna, ale platoniczna a co to jest kurwa zdrada platoniczna? zapoznaj się z terminem miłości platonicznej chociaż tam nic nie znajdziesz. jesteś chora i zacznij się leczyć, nie wierzę, że takie baby chodza po świecie :O

Gość pasjonata
ja was nie rozumiem. mam tak samo jak idzie jakis facet z dziewczyna i wlepia galy we mnie. moj przy mnie raczej woli mnie nie prowokowac, niby mowi ze ma je w dupie, ale ktoz to wie

Gość pasjonata
mam nadzieje ze nie. bo facet wyjdz juz z tematu i nie zawracaj dupy swoimi głupimi uwagami. arrivederci.

no widzisz, skoro "nie chce prowokować" to znaczy że liczy się z twoim zdaniem, szanuje to że nie akceptujesz tego... to czego ty od niego jeszcze chcesz???? facet jest chyba w porządku...

Gość bo facet
ja was nie rozumiem. mam tak samo jak idzie jakis facet z dziewczyna i wlepia galy we mnie. moj przy mnie raczej woli mnie nie prowokowac, niby mowi ze ma je w dupie, ale ktoz to wie rany... nie, nie ma ich w dupie. mówi ci tylko tak, żebyś mu w ataku histerii czegoś nie zrobiła. przechodzi, dziewczyna mu się spodoba, pomyśli, że ładna, może się przypatrywać może odwrócić za nią i co? i nic. po niedługim czasie pewnie już o niej nie będzie pamiętał.

Gość bo facet
mam nadzieje ze nie. bo facet wyjdz juz z tematu i nie zawracaj d**y swoimi głupimi uwagami. arrivederci. ty zawracasz nam dupę swoją chorobą :) piszę jak jest, ale nie ty wolisz się nakręcać i żeby ci wszyscy przytaknęli nie? radzę ci zajmij się czymś, pracą, poczytaj książkę to nie będziesz mieć takich idiotycznych myśli.

Gość pasjonata
alakolo, staram sie tak na to spojrzec, ale gdy sie slyszy i czyta jakie oni maja podejscie to...

Gość pasjonata
z reguly jestem osoba dosyc zajeta, ale kiedy przyjdzie ta chwila odpoczynku, albo wlasnie jakis niepozadany obiekt, to mnie krew zalewa. moze i tego nie robic, ale ja jakos facetom nie ufam.

Gość ja was nie rozumiem
WIerzyć mi się nie chce że mówi to kobieta. Jakbym szła z mężczyzną i by się odwracał za innymi i komentował to . Pożegnała bym się i tyle. Poprostu lovelas i babiarz takich jest na pęczki

Gość bo facet
z reguly jestem osoba dosyc zajeta, ale kiedy przyjdzie ta chwila odpoczynku, albo wlasnie jakis niepozadany obiekt, to mnie krew zalewa. moze i tego nie robic, ale ja jakos facetom nie ufam. pasjonata, wyluzuj, może zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia czy coś, może siłownia? zrelaksujesz się i naprawdę nie będziesz o tym myślała ;) a powiedz szczerze, jak oglądasz film to nie jest tak, że czasami wpadnie ci w oko jakiś aktor? ;)

nie rozumiem was :) z moim facetem jestem 3 lata :D od zawsze komentujemy RAZEM i kobiety i mężczyzn :) no ona ma fajną dupę, a on jest umięśniony, ona jest fajna, ale tamta śliczniejsza :D wiem że jemu podobają się inne ale to nie oznacza że mam go zamknąć w pokoju bez klamki :D ludzie oapnujcie się :D autorko jestes z nim 2 lata to szmat czasu i dalej obawiasz się jakiś plastikow z tv?

Gość straszne to
@ale zawsze moze dyskretnie zmienic obiekt wdizenia Dyskretnie, czyli jak? Ma zasłonić oczy? Odwrócic głowę? No sorry, jak miał 6-10 lat, to tak robił bo mamusia kazala, ale teraz? Nie uważasz, że to byłby wręcz komiczny widok - dorosły facet zaslaniający oczy bo na ekranie pojawila sie jakaś atrakcyjna kobieta? Pomyślałaś o tym że on czułby się wtedy jak gówniarz i pantofel? @ a skoro ja mu sie podobam to nie powinny mu sie podobac inne Dziecko, żądasz rzeczy niemożliwych. Być może jesteś bardzo ładna, ale nie jesteś jedyną piękną kobietą na świecie. A twój facet ma oczy i niemożliwe, choćby nawet tego chciał, żeby nie dostrzegł urody innych osób płci obojga. On jest z tobą, czyli dla niego jesteś wyjątkowa, ale to nie znaczy, że nie ma prawa pomyśleć patrząc na inną, że to piękna kobieta. I dopóki tylko mysli, to jest jak najbardziej ok. Tak samo jak ty pomyślisz o przystojnym mężczyźnie. @nie zwracam za bardzo uwagi, inne mysli zaprzataja mi glowe Nie wątpię... pewnie myśli o tym, co też myśli twój chłopak i czego by tu mu jeszcze zabronić

Gość bo facet
WIerzyć mi się nie chce że mówi to kobieta . Jakbym szła z mężczyzną i by się odwracał za innymi i komentował to . Pożegnała bym się i tyle. Poprostu lovelas i babiarz takich jest na pęczki nie mówię, że odwraca się jak idzie ze swoją kobietą :O i że robi to zawsze i co za drugim tyłkiem się ogląda :O popadacie ze skrajności w skrajność :O

to jest trochę tak jak to napisał "bo facet" o 12,58 :) a faceci są naprawdę różni, nie można ich sprowadzać do jednego worka... ja jestem nieco starsza od ciebie, co nieco przeżyłam ale jak poznałam mojego męża to moje postrzeganie świata i facetów zmieniło się o 180 stopni - naprawdę są też fajni faceci, i pewnie takiego jesteś szczęśliwą posiadaczką :) naprawdę nie ma sensu się w to wgłębiać bo życie sobie uprzykrzysz i jemu też...

no chyba że idziecie przez miasto a on odwraca się za babami :D to daj mu kopa w dupę!

Gość bo facet
dokładnie alakolo :)

Gość prawie juz psycholożka
własnie za niecługo koncze studia psychologiczne i mam tu dla was "próbę-ćwiczenie." wyobrazcie sobie sytuację ze Wasz facet bardzo intensywnie gapi się na tą panienkę, mając mysli takie, o ktore tak bardzo sie boicie. Po oglądnieciu tego obrazka wypiszcie co przez to jakby "czujecie" do tejże kobiety i za co. http://cmsgallery.naughtyamerica.com/output/mshf/shylawill/watermark/pic_sets_v/2.jpg

Gość prawie juz psycholożka
własnie za niecługo koncze studia psychologiczne i mam tu dla was "próbę-ćwiczenie." wyobrazcie sobie sytuację ze Wasz facet bardzo intensywnie gapi się na tą panienkę, mając mysli takie, o ktore tak bardzo sie boicie. Po oglądnieciu tego obrazka wypiszcie co przez to jakby "czujecie" do tejże kobiety i za co. http://cmsgallery.naughtyamerica.com/output/ mshf/shylawill/watermark/pic_sets_v/2.jpg

Gość Matrykla1112
ja poprostu chce zwalczyc ten ból ktory łapie mnie zawsze gdy pojawi sie albo w tv albo na zywo fajna laska tylko tyle.. i jak dawniej móc niezwracac na to uwagi a nawet razem z chlopakiem komentowac ich wygląd..:( pamietam te czasy jak sama mowilam: patrz ale fajna dupaa itp.. ahh to byly czasy zandych zmartwien:( ta odmiana dotknela mnie po naszym pierwszym razie i rob co chcesz czlowieku:(

Gość Matrykla1112
na samym poczatku daswno temu patrzac z koelgam ina dziewczyne machajacą tylkiempwoeidzial : uu mogla by tak po czym innym poskakac... to utknelo m iwpamieci i moze przez to? moze on sie juz zmienil i niema takich mysli o innych? wkoncu minely 2 lata..

Gość Matrykla1112
wlasnie opowiadal ze jego kolezanka tanczy na barze w samej bieliznie a ona keidys (?) badrzo mu sie podobala! myslalm ze zwariuje noo kaszanaa;(

Gość Matrykla1112
wlasnie opowiadal ze jego kolezanka tanczy na barze w samej bieliznie a ona keidys (?) badrzo mu sie podobala! myslalm ze zwariuje noo kaszanaa;(

Gość Matrykla1112

Gość Matrykla1112
sory ze 3 razy cos mi sie wali

Gość pasjonata
niektorym czasem brak klasy...

Gość prawdziwy facet prawde powie.
no to kurwa dziwicie sie ze oni tak lecą na takie laski jak wy same jestescie jakies pasztety poubierane w golfy... kupcie sobie jakas seksowna bielizne ponczochy makijaz odwalcie striptiz zrobcie do porządku loda, głęboko, z połykiem, zgodzcie sie na anal a nie ze to boli ze to ze tamto ze jak kurwa itp macie kompleksy i sie uwazacie za brzydkie skoro jestescie takie zazdrosne wasi faceci i tak zawsze beda patrzec i myslec o pieknych kobietach a mysleia im nie skontrolujecie bo tak jestesmy zbudowani i podniecaja nas ładne seksi laski krecące pupciami i tyle i nigdy nikt tego nie zmieni bo tak było jest i bedzie i przyjmijcie to wkoncu do wiadomosci!!! TAK SAMO jets jak facet wam mowi ze lubi wasze małe cycki to mowi to tylko dlatego ze nie chce wam robic przykrosci bo kazdy facet lubi duze i to jest oczywiste i normalne. a jetescie zazdrosne o laski z tv czy na ulicy TYLKO I WYLACZNIE DLATEGO ZE SĄ OD WAS ŁADNIEJSZE I TO WAS BOLI I NIE MOZECIE TEGO PRZEZYC. proste...