Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

chora ZAZDROŚĆ.. pomocy!

Polecane posty

Gość prawdziwy facet prawde powie.
wiemy ze sa wystylizowane ale dla nas nie liczy sie przez co są wystylizowane tylko liczy sie EFEKT

Gość Matrykla1112
pan ktory sie tu wypowiedzial to jakis neiwyzyty prawiczek.. pozadny facet gustuje w kobietach eleganckich zadbanych i wqartosciowych a nie biusciastych obciągarach taka prawda.. takie babk itlyko nadaja sie dla kogos kto jest zdessperowany i neima co poruchac.. a co do twoich uwag.. jestem atraktycja dziewyczn akazdy m ito mowi na brak seksownej bielizny nienazekam i uparwiam yz partnerem rozne formy seksu wiec twoja teoria jest bledna.. ahh zal takich panow

Gość pasjonata
ten chlopczyk chyba musi placic za sex :D uwielbiam takich nieudacznikow ktorzy musza wyzyc sie na forum. sami nie maja nic do zaoferowania a jedynie wymagaja

Gość Matrykla1112
pasjonata tez tak sądze:) mimo ze mam obawy takie jak wy panie iparanoje wiem ze moj chlopak wylalby wybrac pozadna dziewcyzne w dresach i adidasach niz jakas szmate w mini iszpilach.. a wiem to gdyz gadalismy na takie tematy bardzo szcerze jesze dlugo przed naszym zwiazkiem. widze ze dla neigo liczy sie milosc a nie posówanie paneinek.. niekazdy facet jest lajdakiem.. a to ze mam takie paranoje oktorych pislam na poczatku to juz nic nieporadze.. mozgu nieywmienie;)

Gość Matrykla1112
tak smao jest z kobietami.. czy kazda musi lubic wypucowanych pedałkuw? niee kazdy ma inny gost. ja tam wole dresikow na luzie;) na pedalow mam wyjebane

Gość wrrrr no co to ma być
Matrykla1112 czy to tak trudno sprawdzić tekst przed wysłaniem? Przcież ciebie się nieraz doczytać nie da z powodu nadmiernej ilości literówek i błędów😠 aaaa i nie każda kobieta w nimi i szpilach jest od razu szmatą, wiedziałaś o tym?

Matrykla1112 czy to tak trudno sprawdzić tekst przed wysłaniem? Przcież ciebie się nieraz doczytać nie da z powodu nadmiernej ilości literówek i błędów😠 aaaa i nie każda kobieta w nimi i szpilach jest od razu szmatą, wiedziałaś o tym?

Gość Matrykla1112
sory za bledy. wiedzialam ale mowilam opaniach o ktorych wspomnial pan tu na forum. taki prosty przyklad podalam

Gość pasjonata
co do gustu masz racje kazdy ma inny ja tez wole w dresie niz lalusiow :)

Gość pasjonata
co do gustu masz racje kazdy ma inny ja tez wole w dresie niz lalusiow :)

Gość to też mój problem
mam/miałam tak samo! jak widze ze on sie patrzy na aktorkę której widać dekold lub ma obcislą mini , to aż sie gotuje we mnie!!!!! rada: Obejrzyjcie razem film erotyczny podczas zabawy i sexu .... na początek taki w którym jest więcej facetów i np jedna ( nie jakas super atrakcyjna) babka. oswoicie sie z tym , a dodatkowo nabierzecie dystansu i będzie też fajna zabawa! polecam wypróbowalam. Bo mialam nawet tak ze jak na reklamie była jakaś laska to dostawalam bialej gorączki , a naprawde mi niczego nie brakuje! Pozdrawiam i zycze wytrwałosci :)