Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy z kosmosuww

WIEKSZOSC TEMATÓW DZIS NA KAFE TO JAKIS BELKOT I BZDURY

Polecane posty

wiekszosc z Was prowadzi glupie dyskusje na jakies nieistotne tematy, podczas gdy pojawiaja sie tu na prawde wazne watki, jak pomoc zwierzetom w zimie, problemy finansowe itc nie mowie ze musicie od razy tryskac elokwencja ale rozmowa o piciu denaturatu, pierddzeniu, straniu ( tak tak jest tu taki temat) obzarstwie swiatecznym....sa jakby ZENUJACE! Nie wymagam niewiadomoczego...ale ciekawe czy znajomym przyznalibyscie sie głosno to polowy napisanych tu tekstów...nie żal Wam czasu i energi ??????????????????

i poziom ktory reprezentuje ten powyzej...glen b... widze niektore Twoje topiki to mi az rece opadaja - jak mozna byc takim glupkiem.

moim ojcem jest stulejarz z f 23 wiec nic sobą nie reprezentuje oprócz chuja bez skórki

Wez sie wyluzuj. Akurat z psami czytalem, ale nie wiedzialem jak ci pomoc, sam przygarnelem kociaka ze schroniska, wiec nie marudz. Wiekszosc to sa wyglupy, a jeslibys raczla ruszyc glowa, moglabys sama sobie dopisywac posty typu " up" itd, zeby skoczyc w gore. Mysl i nie zrzucaj winy na innych.

jak widać zadn topic nie obejdzie sie bez podszywający..ale i takich można olac. małolaty nudzace się podczas ferii świątecznych ;/ zal.

Prawdą jest jednak, że Kafeteria zeszła na psy. Zaglądam na nią od dłuższego czasu, ale teraz to co się porobiło to żenada :O Idiotyczne posty o sraniu, które chyba mają być śmieszne, jakieś samozwańcze "gwiazdy kafe"... Zero ciekawych topów 🖐️

zgadzam się. kafe znam gdzieś od 3 lat. nie zasze zalogowana, lae czasem tu zagladam. i prawda jest, że jak ktoś ma powazny problem, raczej nie uslyszy tu powaznej odpowiedzi. a szkoda.

Biała orchdiea - ja również zaglądam od jakiś 3 lat, kiedy zaczęłam, pisano, że "Kafeteria to już nie to samo", ale mimo wszystko było co poczytać. Nie mówię, że mają być same poważne tematy, ale nawet prowokacje były inne, powstawały naprawdę śmieszne topici. A teraz? :O 🖐️

Jak sobie poscieliscie, tak sie wyspicie, jak uwazacie, ze jakies tematy sa faktycznie wazne, to je podkrecajcie- w czym problem? Ludzie chca sie wyszumiec czasem anonimowo- internet to juz chyba jedyne miejsce, gdzie mozesz robic, co chcesz.

Tak, są naciągane albo żenujące :P Nie wiem tylko w czym tkwi problem - czy ludzie, którzy "trzymali" to forum odeszli, czy się po prostu "skończyli"?

Dorasta powoli pokolenie Mc Donaldsowe- coraz grubsze i coraz glupsze ;) A tak serio, mysle ze troche przesadzasz, chociaz nie moge nic w tym temacie dokladnie powiezdiec- sam tu jestem zaledwie od moze tygodnia.

dokladnie, wiele osob odeszlo z kafe. czasem wystarczy jedna bystra osoba by temat nawet najgłupszy byl ciekawy i glupiutki ale w taki bystry sposob. mam wrazenie ze teraz tematy sa prymitywne...zachaczajace tylko o ...a zreszta zobaczcie choćby na pierwzą stronę ostatnich postów.

tydzien to niestety króciutko. ja także jak sie pojawiałam mowili ze to juz nie to samo... ale były np kultowe tematy, np...mojego psa pudelka...:P

Trafiłaś w sedno - głupi ale w bystry sposób. Tego mi właśnie brakuje. Zawsze było się z czego pośmiać, bo w tych wszystkich prowokacjach było trochę inteligencji, trochę głupiego humoru i było fajnie. A co do pokolenia McDonalda... :D No cóż, sama do niego należę, ale niestety to prawda - co rocznik to gorszy.

Gość jeeemm qupę
to juz tak jest gdzieś od maja zeszłego roku :O Porównując kafe z przed dwóch lat - wtedy to było normalne forum , teraz ? - góówno 😡

Biała- masz rację :O , teraz to niektóre topiki to dno Kiedyś to były akcje z ujawnianiem ników , dawaniem kont na nk od niech Jakies tematy na ktore mozna bylo pogadać A teraz to tylko tematy - "oo kabel jest mozemy sie poruchać " Albo inne równie nudne goowniate tematy :O brakuje tego co bylo kiedys , tych pomaranczy , tych tematow o zyciu a teraz jak zalozysz temat taki z rzycia wźięty to potrafią napisac Ci tylko jem qupe albo cos innego

Biała- masz rację :O , teraz to niektóre topiki to dno Kiedyś to były akcje z ujawnianiem ników , dawaniem kont na nk od niech Jakies tematy na ktore mozna bylo pogadać A teraz to tylko tematy - "oo kabel jest mozemy sie poruchać " Albo inne równie nudne goowniate tematy :O brakuje tego co bylo kiedys , tych pomaranczy , tych tematow o zyciu a teraz jak zalozysz temat taki z rzycia wźięty to potrafią napisac Ci tylko jem qupe albo cos innego

Gość ...to wszystko
z przejedzenia....:O