inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 26, 2009 ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i bardzo dobrze Napisano Grudzień 26, 2009 koniec tych pierdolonych świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M A R E K 0 Napisano Grudzień 26, 2009 ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla nas...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Ja już czekam na poniedziałek...... jutro napewno pojawi się temat...... za ileś godzin mamy poniedziałeczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 26, 2009 chyba za godzine i 27 minut:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 26, 2009 przypuszczałam, że Ty założyłeś ten wątek. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio krytykant 0 Napisano Grudzień 26, 2009 e tam,za jakies 19 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Już za 18 minut........ Angel From Hell-----nowy dzień zaczyna się od północy ;) Małrycyna2 no i słusznie przypuszczałaś........ Antonio Krytkant już prawie za 18 minuteczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Wiem,wiem tyle,ze u mnie jest 22:42:) a nie 23:42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Angel from Hell-----Gdzie mieszkasz? bo chyba nie w Polsce...... skoro jest taka różnica czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Mój chłopak ma mnie o równej 00:00 zaskoczyć ;D czekam zatem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 26, 2009 inteligentny i mądry człowiek W Szkocji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Grudzień 26, 2009 inteligentny i mądry człowiek W Szkocji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Małrycyna........ żeby to była miła niespodzianka..... angel..... pojechałaś tam do pracy..... czy mieszkasz od urodzenia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio krytykant 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Pewnie zaskoczy Cie tak izpowie,że albo zdradzil,albo to koniec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samakutra Napisano Grudzień 27, 2009 a ja....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 No i już niedziela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Myliłeś się Antek ;P Niespodzianka była miła ;) Taka słodka, że się porzygam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio krytykant 0 Napisano Grudzień 27, 2009 bo to byla gra wsteopna przed prawdziwa niespodzianka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Mój mężczyzna nie wpadłby na niespodziankę przed niespodzianką ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 A co to była za niespodzinka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 27, 2009 wstyd mówić... zrobił kolaż z moich zdjęć i tam ponapisywał jaka jestem śliczna i jakieś tam pierdoły.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 No a ja od razu pomyślałem że to ma coś wspólnego z seksem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Bo inteligentni ludzie już tak mają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach