Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all_and

CIĄŻA?!

Polecane posty

Gość all_and

Witam. Mam 15 lat i mam regularną miesiączkę, tylko że mogła byc z opóźnieniem dwu dniowym. Zawsze dostawałam albo 6, albo 7, albo 8 dnia miesiąca. Nigdy później. W tej chwili spóźnia mi się 2 i pół tygodnia.. Ostatni raz kochałam się 21 listopada.. i jakby bez zabezpieczenia. Nie biorę tabletek. Od kilku dni strasznie bolą mnie piersi. Do łazienki biegam jak głupia. Nie wiem czy czuję zmęczenie, ale generalnie jestem leniwa i uwielbiam długo spac, więc nie potrafie określic czy teraz więcej śpie... Od 3 dni pobolewa mnie brzuch. Robiłam 2 testy, ponad tydzień temu i oba wyszły negatywne. Nie wiem co myślec, nie wiem co robic.. Jakie jest wasze zdanie? Błagam o pomoc.

Wyglada na to ze cykle masz ok. 30 dni, takze 21 listopada moglas miec dni plodne... Jednak testy powinny juz wykryc ciaze... Dla pewnosci powtorz test jeszcze raz. Powiem Ci ze bole piersi moga swiadczyc o tym ze zbliza sie @, jesli wczesniej tak mialas, tak samo jak i czeste odwiedzanie lazienki nie musi miec swojej przyczyny w ciazy... Ja ostatnie miesiace schizowalam bo wszystko wskazywalo mi na to ze jestem w ciazy, ile testow zrobilam to glowa mala, ale zawsze jedna kreska, choc akurat ja wolalabym dwie... A na przyszlosc, jesli dalej zamierzasz wspolzyc, radze zadbac o ochrone przed ciaza, jestes jeszcze bardzo mloda i dziecko z pewnoscia nie jest w tym momencie tym o czym marzysz najbardziej... Daj znac jak sytuacja postepuje:*

Gość joda1972
Mam nadzieje ze to nie ciaza !!!przeciez psychicznie to ty jestes jeszcze dzieckiem ,ale zgadzam sie z poprzedniczka ze jezeli dorosłas do seksu to tym bardziej powinnas byc swiadoma konsekwencji no i pamietac o antykoncepcji !!!