Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carina76

Najlepszy krem do rak?

Polecane posty

Gość carina76

Szukam kremu do rak, takiego ktory zreganeruje zniszczone wysuszone mrozem dlonie.. Uzywalam neutrogena ale jakos widze jakby juz nie dzialal tak dobrze jak dawniej. Znacie jakis rewelacyjny krem do rak?

Ja uwielbiam rózowy garniera. Ludzie chwalą sobie też czerwony i ten na Twoje potrzeby powinien być lepszy, dla mnie jest za ciężki.

Gość rude to wredne
dobre kremy powinny zawierać silikon to dodatkowa ochrona przed woda, mrozem....

Neutrogena. Radzę nie używać tych z gliceryną. Ostatnie badania dowiodły, iż gliceryna może działać wprost odwrotnie i skóra naszych rąk stanie się szybciej sucha.

Gość fhbgn
ostatnie badania dowiodlY? :D od dawna wiadomo, ze gliceryna ejst higroskopijna :o podobno cold cream avene jest dobry, ale sama nie probowalam. sama czegos szukam bo obecnie mam wior na dloniach :o

Gość melisssa
garniera :P tylko garnier...

Gość fhbgn
kozie mleko nie nawilza.. ale fakt ze wchlania sie w ciagu pol minuty

Gość fhbgn
czerwony garnioer ma okropna konsystencje (a tak na niego liczylam po uzywaniu balsamu z tej lini)

Ja kupiłam sobie ostatnio krem w pudełeczku garniera, co ciała. Ale używam go do rąk i stwierdzam, że to jest najlepszy krem jaki miałam.

Gość fhbgn
no ten w sloiku jest niezly, ale do wysuszonych dloni za slaby (uzywalam do twarzy i czasami do rak)

Gość ola300
A ja używam czystej gliceryny. Jest idealna - skóra na dłoniach i nogach jest gładziutka a koszt buteleczki to 2 zł:)

dla mnie tylko Calendula niemieckiej firmy Dr Scheller (to balsam nie krem), jest rewelacyjny,nawilża i pielęgnuje dłonie jak żaden inny krem którego wcześniej używałam,nie ma w necie ani jednego negatywnego komentarza na jego temat, aczkolwiek trudno go w Polsce dostać i to jest jego jedyny minus

Gość carina76
Tez czytalam dobre opinie o tym kremie: Calendula niemieckiej firmy Dr Scheller , ale gdzie go znajde i jaka cena?

cena zawsze mnie dziwiła,bo jest jak na tak dobrze działający krem bardzo niska (9zł), koleżanka kupowała mi go u siebie w mieście (w Legnicy,w małym sklepiku z niemieckimi produktami) ...w necie szukałam nie ma,na Allegro też nie było,dlatego jak go już kupuję to po kilka sztuk naraz

Gość łatkaaa
dove

Gość izka2234
Najlepszy krem do rąk to EVA NATURA len. Super się rozprowadza i bardzo ładnie pachnie.

Gość asiulec2311
Zgadzam się z poprzedniczką. Też uwielbiam krem do rąk i paznokci len marki eva natura.

Gość ja tam
całe długie życie używam zwykłego Nivea i moje ręce wyglądają o wiele młodziej, niż ich właścicielka. Oczywiście nie z gołymi na mróz! A jak są bardzo wysuszone to nakładam grubą warstwę i siedzę ile się da.