Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyhubnkl.

No właśnie czy przez niespełnioną miłość psuć sobie całe życie?

Polecane posty

Gość ertyhubnkl.

jak ją zwalczyć w sobie, jak zapomnieć , jak zobojetnieć?

Gość mnie też to ciekawi
bo nie potrafię tego uczucia w sobie zabic...

Gość tym razem pomarancza
ja nie potrafiłam tego zrobić minęło kilkanascie lat i wiem,że to właśnie TA miłosć niedawno kochałam się z nim po raz pierwszy w zyciu wtedy przed laty gdy bylismy razem do niczego nie doszło nasze drogi ciągle gdzies się splatały dzis wiem,że nie mozna zadusić w sobie prawdziwego uczucia....

Gość ertyhubnkltgh
wiec co pozostaje czekać, doskonale wiedza ci u ktorych ta cała milosć wywodzi się z prawdziwego uczucia, wiadomo że jest nie do zabicia.

Gość tym razem pomarancza
tak tylko teraz nic nie jest tak proste jak kiedyś...ułozylismy sobie życie bez siebie i teraz nie mozna ot tak rzucić wszystko i być razem tak legalnie:(

Gość Youlka
czas jednak robi swoje...moim postanowieniem noworocznym bedzie nauczyc sie z tym żyć i otworzyc serce na miłość...moze gdzies jest ktos tylko dla mnie,kto pokocha mnie całą i w szczególe :(

Gość tym razem pomarańcza
czas może i robi swoje ale takie prawdziwe uczucie zdarza sie raz i na nic otwieranie się na miłość-ona przyjdzie to fakt-i bedziemy kochac ale zawsze w sercu będzie tez on i ta tęsknota wyjdzie z czasem...

Gość cowalik miaolf
żyć do konca w bólu i tesknić za tą miłością upragnioną, tą ktora według ciebie jest jedyną prawdziwą , niespełnioną

Gość heh233223
jak zajac sie spelnianiem swoich marzen a prawdziwa milosc pewnie sama sie napatoczy. Tamta nie byla prawdziwa

Ja bym zaszyła się w sobie, nikomu bym o tym nie mówiła (nie lubię współczucia) popłakiwałabym po kątach i w końcu zapomniała...