Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anticlimax

mąż robi mi na złość

Polecane posty

Gość anticlimax

jestesmy malzenstwem od 3 miesiecy. mieszkamy razem od 2 lat. narazie u moich rodzicow poniewaz ja sie studiuje w innym miescie a maz czesto musi wyjezdzac wiec bez sensu byloby wynajmowanie mieszkania skoro i tak w domu jestesmy tylko w weekendy i tylko w weekendy sie widujemy. problem polega na tym ze gdy czasem jestesmy ze soba dluzej to maz dziala mi nerwymusze mu przypominac o umyciu zebow czy robic kanapki na sniadanie..ostatnio czesto sie upija co nie zdarzalo mu sie wczesniej.zachowuje sie tak jakby chcial cos komus udowodnic.nie ukrywam ze to ja gram w naszym zwiazku pierwsze skrzypce i ja podejmuje wiekszosc dezycji co nie oznacza ze nie licze sie z jego zdaniem!na swieta mielismy pojechac do jego rodzicow do holandii. postawilam mu warunek ze owszem pojedziemy ale nie ma pic. dwa dni przed wyjazdem tak sie upil ze ledwo mogl wyjsc z auta. wiec powiedzialam ze nigdzie nie jade.rozmowy nim nie daja rezultatu.obiecuje ze sie zmieni ale i tak po dwoch dniach robi to samo.jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza. jak mam sie z nim dogadac?????

Gość eqo
kochana zmień taktykę :) facet chce ci udowodnić, że żadna kobieta po ślubie nie będzie nim rządzić Źle zaczęłaś, teraz będzie trudno Zrób mu te cholerne kanapki bez proszenia i czekaj z kolacją wieczorkiem z uśmiechem na ustach mimo że on spóźni się 3 godziny