Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Czy moze mi wybaczyc???

Polecane posty

Badzo zaluje ze to zrobilam niestety czasu nie cofne stalo sie...nieiwem czy powinnam miec nadzieje ze kiedys mi chlopak wybaczy.Prawda jest taka ze nie bylismy razem nigdy on mial dziewczyne od poczatku i ja od poczatku o tym wiedzialam...pisalismy od prawie roku wszystko bylo ok byl to moj jedyny meski przyjaciel zawsze pomocny prubowal zrozumiec chociaz robilam dziwne rzeczy on zawsze mnie wspieral.Niestety cos mi odwalilo i poczulam ze chce cos wiecej on tez myslal o zdradzie ale tylko myslal wiem ze i tak by swojej dziewczyny nie zdradzil.Wiec wyslalam jej wszystkie nasze wiadomosci z ponad roku.Ona mu wybaczyla..a ja nie czuje teraz nic oprocz tego ze starsznie zaluje bo starcilam przyjaciela on nie chce mnie znac w sumei sama sie mu nie dziwie.. myslicie ze kiedys bedzie mi mogl wybaczyc????

Gość booooszzzzzz
co chciałas przez to zystać :Ożałosne :O

Gość ciaputekwielki
O shit .... zachowalas sie jak ostatnia ŚWINIA.

Gość hoł hoł
gdzie ta zdrada??

pewnie myślałaś, ze wysyłając jej te wiadomości ona go rzuci a Wy będziecie razem?

To zwykłą zazdrość,czasem tak bywa pogadaj z nimi razem i powiedz co na prawdę czujesz tzn.co czujesz teraz a co czułaś przedtem,no chyba ze dalej czujesz to samo,przyjaciela już straciłaś wiec nic więcej nie może się stać.Próbuj możne to coś pomoże

Gość diablicccca po drinku
Zrób mu loda - wybaczy.

Wiem ze nie wszystko uda sie wybaczyc...bylam glupia chwila slabosci prawie zepsula mu zycie a on mi zawsze tak pomagal zal mi siebie naprawde

Gość hoł hoł
dobrze Ci radzą zrób mu loda to wybaczy !!!!!:)

Gość zdradzona i oszukana
tez mam taką sytuację , tylko wystepuje w roli dziewczyny chlopaka, ktory pisal z inna. ona sie wkuriwla bo chciala wiecej i wiecej a on nie. i wyslala mi wszystkie smsy. nie wiem co robic :(

joł pani ma problem a ty taki bez serca,bardzo szczera rozmowa i tyle w tym temacie powiem,wiem bo sam staram się pomagać wszystkim dziewczynom (co prawda nie znam ich za wiele i wszystkie mnie w huja robią).Jeśli to dobry chłopak to bardzo szczera rozmowa w obecności jego partnerki może ale i nie musi pomóc>bo jak było na prawdę to tylko ty sama wiesz

wiesz glupio mi doradzac a tej sytuacji bo ja jestem w roli tej zlej.Jelsi facet sie nie skusil to powinnam mu wybaczyc zreszta to zlozona sprawa ile to trwalo co sie moglo wydarzyc

Gość hoł hoł
zrób mu loda!!!

trwalo nie dlugo. wiem ze to ona naciskala i wypisywala,chciala sie spotkac.ale wiem ze czasem pisali sobie erotyczne smsy (ze mną on tego nie ma)i to boli mnie najbradziej.. nie wiem czy mu wybaczyc,wiem ze nigdy sie nie spotkali mimo ze oja naciskala.

jak trafilam na ten post to tak jakbym czytala o tamtej ... :(

Faceci którzy często pomagają dziewczynom są frajerami i nie wynika to z tego że muszą je zaraz kochać,tylko tacy są ty ZDRADZONA powinnaś zrozumieć że po prostu masz chłopaka który jest za dobry,jeśli go olejesz to chłopak na swojej dobroci straci podwójnie bo,nie będzie miał przyjaciółki i straci kobietę którą może i nawet bardzo kocha.

Gość diablicccca po drinku
A może zaserwuj mu anala? Będzie zachwycony.

Gość subaru team
tak to jest jak suka nie da pies nie weźmie !!!!

Gość hoł hoł
o i to rozwiązanie na wszystkie problemy SEX ANALNY na pewno pomoże zaniechać niesenacki

ale oni pisali erotyczne smsy miedzy soba.. to jest niby dobroc.. on mnie kocha bardzo ,wiem o tym ,ale co z tego.. jak zdradzil

Gość hoł hoł
tak dokładnie nie będą kasy tracić na sms-y :))

Gość subaru team
ja tak sobie myślę że teraz żałujecie jesteście oszukane zdradzone,ale coś skłoniło tych chłopów do pisania tych sms-ów pewnie fantazjowanie coś czego nie mają w związku i tu trzeba nad tym popracować !!!! a pokój i szczęście zaoponuje w każdym ze związków :)

a erotyczne smsy to wtopa myślałem ze ta dobroć na czym innym polegała.Sorry ale na wszystko patrze swoją miarką :D bo muj kolega nie raz kazał mi przyjść do siebie był zajęty to siedziałem z jego dziewczyną albo go wcale nie było.Wiesz zna mnie i wie,że nawet jak byt jego kobieta na mnie skoczyła to bym spierdolił :D