Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

konto bankowe- ktory bank polecicie

Polecane posty

mam pytanie chce zalozyc konto bankowe. jaki bank byscie polecili.lepiej wybrac konto w normalnym banku czy wirtualnym jak np mbank?

Gość six sigma
Mbank jest chyba najlepszy, mam go już kupe lat i problemów nigdy nie miałam. No i zero opłat za wszystko. Korzystny debet mi dali nawet przy moim pół etacie. Polecam

Gość jak konto to
najlepiej w banku nienormalnym

Gość jak konto to
w mBanku sie płaci za używanie karty.

czyli odradzacie zakladanie konta w standardowych bankach jak np i ING? a jakie lepsze Alior,mBank,inteligo....czy moze jeszcze inne

Gość tomaszz343
ING jest pewnym bankiem . Najmniejsza szansa ze zbankrutuje , ma najlepsze zabezpieczenia ze wszystkich bankow . ALe oprocentowanie jest niskie w tym banku . Decyzja nalezy do ciebie . KAzdy bank ma swoje plusy i minusy . Ing jest raczej sredni jesli chodz o konto . SA gorsze , sa lepsze banki .

Gość tomaszz343
jeszcze podobno Eurobank jest dobry .

Gość grdfgdf
nigdzie nie ma zero opłat za wszystko hehe za debet ci nie naliczą nic jak weźmiesz?:D

Gość grdfgdf
ing jest do dupy i udowodnił to w te święta. od nikogo kto mi przelewał z ing na ing kasa nie doszła jeszcze.

Gość vaduz
mBank ma ostatnio nie najlepszą prasę, był nieuczciwy jeżeli chodzi o kredyty hipoteczne

Gość six sigma
Debet to inna sprawa wiadomo że coś wezną jak się zadłuży człowiek, normalne i logiczne tak mi się wydaje. Ale jeśli chodzi o prowadzenie konta, przelewy, kartę to od 6 lat mbank nic mi nie zabrał.

a czy naprawde wirtualne banki biora mniej prowizji niz normalne. kierowac sie bardziej tym czy raczej bardziej zwracac uwage na to czy nie zbankrutuje

Gość w Deutsche Bank PBC S.A.
jak coś jest za darmo to nie bierze prowizji mamo radzia

Gość w Deutsche Bank PBC S.A.
no i nie zbankrutuje bo to wielki bank

Gość prawie we wszystkich
bankach wypłata w bankomatach jest płatna oprócz bankomatów własnego banku. jedynym darmowym jest D.B.

Gość Internetka
Jest dużo dobrych ofert kont bankowych...naprawdę trudno wybrać. Dla mnie najważniejsza jest dostępność bankomatów. Dużym plusem jest, jeżeli bank ma placówki w realu, tak jak np. Deutsche Bank, Alior Bank, Millennium, bo zawsze można pójść do banku i sprawy załatwić. Informacje o kontach bankowych i opłatach: http://www.konto-internetowe.dlamnie.com/