Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merodonia

Co sie stalo z moja miloscia ????

Polecane posty

jezeli chodzi o dzieci w miejscach gdzie rodzice piją alkohol to nie moge sie wypowiedziec, nie mam dzieci;) ale pamietam ze moi rodzice zawsze zabierali mnie ze soba, to byli znajomi ktorych i ja czesto widywalam, bawili sie ze mna, dawali kase, cukierki, czekolade :D same dobre wspomnienia mam z takich wypadow :D a ile zabawek w ten sposob zarobilam :D hehehe :D

Gość merodonia
mieszkamy we Francji, nie mamy tutaj nikogo poza soba, nigdzie tez nie wychodzimy, jesli juz to z dzieckiem a to bylo pierwsze wyjscie od pol roku wieczorem, tak zawsze spedzamy je razem w domu

Gość ahhhhhh hhh
Zasada jest prosta - macie dziecko - jedno z Was nie pije. A niech sie stanie cokolwiek, niech dziecko rozbije sobie głowę, niech dostanie nagłego ataku bólu żołądka, niech straci przytomność - no i wtedy dopiero acznie się dochodzeie dlaczego dziecko ma upitych w sztok rodziców? Autorko - nauczka na przyszłośc, dziecko nie może być bez opieki a pijani rodzice oznaczają właśnie brak opieki. W FR mogą wam za to odebrać prawa rodzicielskie. Co do faceta - wydaje mi się, że problem tkwi głębiej, znacznie głębiej niż w tym incydencie. Musicie zacząć w końcu ze sobą szczerze rozmawiać zamiast udawać, że problemy nie istnieją. One się ujawniają w najmniej oczekiwanym momencie i ... najcześciej po alkoholu.