Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merodonia

Co sie stalo z moja miloscia ????

Polecane posty

Gość bliklik
śpi...z kim ??????????????????????// debilkoooooooooooooooooo

Gość SKA W WAS
SKAD W WAS TYLE JADU I TO NA FORUM O DZIECIACH???? BLIKLIK - MOZE NIE OCENIAJ I NIE OBRAZAJ KOGOS TYLKO DLATEGO ZE KTOS ZBLADZIL CZLOWIEK MA PRAWO POPELNIAC BLEDY AUTORKO - MASZ NAUCZKE, NIGDY WIECEJ TAK NIE ROB I UCZ SIE NA TYCH BLEDACH POWODZENIA!!!!!

Gość merodonia
dziecko spi idiotko, czytac nawet nie umiesz???? to ty mi podrzucilas ten temat o pieprzeniu malolat wiec chyba znasz to z autopsjii tak samo jak bycie k...rwa:)skoro tak nagminnie uzywasz tego okreslenia mialas z nimi doczynienia czytaj nia jestes szmato:)

Gość slkasjjskaD
bliklik wez sie zamknij bo normalnie rzygac sie chce, nie chcesz czytac tych pierdol to nie czytaj ale nie obrazaj

Poziom waszych wypowiedzi jest ponizej wszelkiej krytyki... Mamusiami jestescie a jezyk jak na melinie...

Gość tretref
Niewyzywajcie się.

Gość po prostu masakraaa
dziewczyna z jej wypowiedzi wynika, ze zaluje tego co zaszlo, pisze normalne posty a wy na nia naskakujecie jak nienormalne:O

Gość po prostu masakraaa
dziewczyna z jej wypowiedzi wynika, ze zaluje tego co zaszlo, pisze normalne posty a wy na nia naskakujecie jak nienormalne:O

Gość bliklik
HEHEHEHEHE...... PROSZĘ ...MAŁA PROWOKACJA A WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA.... PATOLOGIA BEDZIE PATOLOGIĄ ZAWSZE CHOCBY SIĘ WYPIERALA TEGO NIE WIEM JAK!!!! KOLEŻANKA AUTORKA TYLKO POTWIERDZIŁA DOMYSŁY WSZYSTKICH O SWOIM POZIOMIE.... BRAWO..TERAZ NAUCZ DZIECIAKA TEGO PIEKNEGO SLOWNICTWA, ZWYZYWAJ OJCA DZIECKA ( NOTA BENE PEWNIE PIJANEGO JAK BELA ) I DALEJ WMAWIAJ NAM ZE JESTES WZOROWA MATKĄ.... TO BY BYLO NA TYLE.....

Gość .T
jak już macie dziecko, to jak idziecie na imprezę to jedno niech pije, a drugie dzieciaka pilnuje.

Gość merodonia
bliklik - gadac mi sie z toba nie chce, taki poziom reprezentujesz....kazdemu moze sie zdarzyc co, czego zaluje...a Ty bedziesz sie smazyc w piekle, ze robisz sie na wzorcowa matke, ja nie wypieram sie, ze zle zrobilismy, oboje tego zalujemy, dziekuje tym zyczliwym faktycznie, za porady, jest juz wszystko okej, maz w domu, porozmawialismy, jest okej.

porozmawiaj z mężem wyjaśnij sytuacje i postaraj sie juz nie pic przy dziecku każdy ma prawo popełnic błąd

Gość merodonia
dzieki tala24, tak zrobie

Były święta każdy wypił-mniej lub więcej-zdarza się. Nie rozumiem ogólnego oburzenia. A wrócił już??

Gość merodonia
tak wrocil, spal od 13u kumpla, obudzil sie, wrocil,wytrzezwial, pogadalismy, ustalilismy, ze nigdy wiecej, przeprosilismy sie nawzajem, mam nadzieje, ze to wiecej nam sie nie zdarzy i czegos nas nauczy, dzieki cala-ja

Gość merodonia
hehe no niestety, tak jest ale wiesz co, tak sobie mysle, ze to chyba dlatego, ze one naprawde maja tyle na sumieniu, ze tylko w necie moga sie wybielic i udawac swiete:) bo dlaczego niby o tym pisze, o tym problemie? bo jest mi glupio, bo zaluje, bo...jestem czlowiekiem, popelnilam blad, a one mnie od patologii....ech

Ja nigdy nie byłam i nie będę świętą. Czasem za dużo wypiję i też żałuję ale w końcu człowiek się na błędach uczy, nie? A co im te wybielanie w necie da?? Nie rozumiem tego...

Gość merodonia
moze czuja sie lepiej, tak samo jak znada kogos od ku.rw czy szmat, poza tym psychologia mowi, ze czytanie o cudzych problemach podnosi nasze ego i pozwala nam sie poczuc lepiej, a jesli nie azdy ma dobrze poukladane pod kopula ci ktorzy obrazaja i chca zniszczyc psychicznie kogos poprzez ublizanie, maja z tego satysfakcje, bo czuja sie lepsi.

Moim zdaniem tylko się poniżają...jak wiele kobiet tutaj. Ich krytyka była baaardzo żałosna...

Gość oluszka
to o przeczytalam nazwalabym istna dzicinada !! :/

wszystkie nie mają problemów dzieciaczki zawsze wesołe, zdrowe i takie mądre, gdy maż wraca z pracy one uśmiechnięte umalowane a domek lśni :)

Hmmmm, przeczytalam tylko kilka pierwszych postow bo reszta byla bez sensu w dodatku calkowicie odbiegajaca od tematu... Merodonia, fakt sytuacja nie ciekawa, nie napisałaś, albo ja nie doczytalam ile ma lat Twoje dziecko. Normalnym jest ze ludzie w zwiazku sie klocą a alkohol tylko sprzyja kłotniom. Teraz jest bezpieczny u kumpla, pewnie oboje sa pijani, co zresztą trzeba zrozumiec. Faceci czesto uciekają od problemow do kieliszka. Nie powinnaś zamartwiac sie dzisiejszym wieczorem tylko jutrzejszym dniem. Powinnaś z nim porozmawiac, wyjaśnic wszystkie wykrzyczane slowa, dac sie przeprosic, przytulic i po krzyku :) no chyba ze klotnia była grubsza... a co do rekoczynow... nie wiem, moj facet nigdy mnie nie uderzyl... Pytasz czy powinnas byc obrażona, po co? Myśle ze on wie ze jestes zla. Twoj foszek mu nie pomoze, a jedynie WAM zaszkodzi. Skoro go kochasz, chcesz zeby wrocil to zrob wszystko zeby było dobrze, a nauczke juz i tak sam wyciągnął... Pozdrawiam serdecznie :)

Gość merodonia
no dokladnie, zawsze umalowane, chetne na seks, mezowie nie zdradzaja, nikt nie pije kieliszka wina od swieta a dzieci w 6 miesiecy umieja spiewac i recytowac wierszyki, aha i same robia kupe i sie kapia:)

Gość merodonia
SylwuniaSSS - dziekuje Ci bardzo, on mnie tez nie uderzyl, popchnal, a razczej odepchna bo mi odowalilo.:(rozmawialismy juz, przeprosilismy sie, jest okej juz, mam nadzieje, ze ten blad byl ostatnim

No to bardzo się ciesze :) Tak jak pisałam po alkoholu rozne rzeczy mogą sie zdarzyc, My z Misiem mamy na to recepte, zazwyczaj nie pijemy razem, Gdy wychodzimy do znajomych ja (albo on) sącze jedno piwko a on sobie pije ile chce :) Fakt faktem Moj Niunio gdy sie upija jest spokojny jak baranek ale przygadac umie :D ja za to staje sie swiruską i wariatką z usmiechem na twarzy :D Gdy jedno z nas jest pijane mamy komfort ze zawsze jest ktos kto nas pilnuje oraz fakt ze nie przejmujemy sie slowami wypowiedzianymi, bo przeciez ja trzezwa wiem ze to co on bełkocze jest tylko spowodowane alkoholem :D i na odwrot ;)

tu zdania swojego nie można miec bo cię z błotem zmieszają wystarczy wejść na temat karmienie niemowlaka jeśli je mleko modyfikowane to na stos z nią

Gość oj juz bez przesady
na drugi raz "podrzuccie" dziecko dziadkom, jezeli bedziecie szli na impreze, i, przede wszystkim, nie pijcie do tego stopnia! Dziecko nie powinno byc obecne w miejscu, gdzie leje sie alkohol (musieliscie spooooro wypic, wnioskuje to tylko z waszego pozniejszego zachowania). poza tym, gdyby przyczail was jakis patrol policji, jak w srodku nocy zataczacie sie po ulicy (nie wmowisz mi, ze szlas prosciutko jak po sznurku po tej imprezie), niosac na rekach (lub prowadzac za raczke) male dziecko, to moglibysice miec spore klopoty (zreszta slusznie).