Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trttija

chce ZMIENIĆ swoje ŻYCIE

Polecane posty

Gość trttija
niesmiala a piękna -i tu masz racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość pałka zapałka dwa kije
ja zaczepie, powiedz skad jestes

Gość trttija
wroclaw

Gość trttija
dolnyslazak

Gość fndkdnn
Niesmiala i piekna A skad wiesz ze jemu sie podobasz albo jestes w jego typie ? Niektorzy faceci sie obawiaja ladnych kobiet ze wzgleduna zdrade bo ladna prowokuje innych mezczyzn.

Gość fndkdnn
A sylwester cos zmienia !? przeciez to tylko swieto

trttija, to daleko ale chcesz pogadac na gg? daj znac, albo podaj mi swoj numer

No tak, ale jeśli ktoś organizuje takie święto tylko dla singli, a single na nie przychodzą, to chyba nie po to, by się najeść i podpierać ściany? Zawsze można kogoś poznać, pobawić się, i kto wie, może kontynuować znajomość.

Gość trttija
7749083

Gość nieśmiała a piękna
A skad wiesz ze jemu sie podobasz albo jestes w jego typie ? Nie mam nikogo konkretnego na mysli, czesto ktos sie mna interesuje, z roznych innych zrodel wiem, ze sie podobam, poza tym to widac po facecie... Niektorzy faceci sie obawiaja ladnych kobiet ze wzgleduna zdrade bo ladna prowokuje innych mezczyzn. Jak niesmiala kobieta moze prowokowac innych mezczyzn...dla mnie to troche nielogiczne, eh nie rozumiem Was.

Gość nieśmiała a piękna
A skad wiesz ze jemu sie podobasz albo jestes w jego typie ? Nie mam nikogo konkretnego na mysli, czesto ktos sie mna interesuje, z roznych innych zrodel wiem, ze sie podobam, poza tym to widac po facecie... Niektorzy faceci sie obawiaja ladnych kobiet ze wzgleduna zdrade bo ladna prowokuje innych mezczyzn. Jak niesmiala kobieta moze prowokowac innych mezczyzn...dla mnie to troche nielogiczne, eh nie rozumiem Was.

Gość smutnaaaaamonia
autorko ja mam 23 lata i mam tak samo jak ty:( dzis juz mnie to tak doluje ze najchetniej bym umarla.

Gość trttija
moje pytanie jak to zmienic!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Gość fndkdnn
"Jak niesmiala kobieta moze prowokowac innych mezczyzn...dla mnie to troche nielogiczne, eh nie rozumiem Was." My was tez nie przejmuj sie A skad oni moga wiedziec ze jestes niesmiala ,nikt przeciez nie ma szklanej kuli :)

trttija, odezwalem sie wlasnie przed chwila na gg, pogadajmy

Gość fndkdnn
trttija nie uwazasz ze zbytnio sie uzaleznilas od bycia z kims !? moze daj zyciu sie toczyc

niesmialosc na pewno nie pomaga, znam jedna dziewczyne (kolezanka mojego bliskiego qmpla) ktora jest bardzo niesmiala i bardzo ladna i przez bardzo dlugi czas miala faceta z ktorym jej sie nie ukladalo, tylko dlatego go nie zostawila ze obawiala sie (pomimo ze jest naprawde piekna) ze nie pozna nikogo innego bo jest bardzo niesmiala. na szczescie poznala - mojego kumpla, i sa szczesliwi

Gość trttija
jak moglam sie uzaleznic skoro nigdy z nikim nie bylam !!!!!!!!!!!!!

"potrzebujemy motywacji!!! kogos kto nas zachęci do działania, czyms zainteresuje a facet jak zobaczy ładna ale niesmiałą to nawet nie stara sie jej zagadac....zauwazylam, ze niektorzy z was boja sie pięknych kobiet, patrzycie sie, krążycie, ale zadnych radyklanych krokow nie robicie i jak tu kogos poznac....to niesmiała kobieta ma was zaczepiac???" Ja zaczepiam czasem piękną kobietę ,a ta jak się nawet nie usmiechnie tylko lodowate spojrzenie to aż ręce odpadają że się wszystkiego odechciewa

Gość nieśmiała a piękna
A skad oni moga wiedziec ze jestes niesmiala ,nikt przeciez nie ma szklanej kuli Przeciez to widac, ja bym na pewno zauważyła, skoro nie udziela sie taka osoba towarzysko, raczej unika kontaktow z innymi to chyba nie jest odważną, przebojową kobieta, kotra bedzie sama zaczepiac facetów...

Gość nieśmiała a piękna
A skad oni moga wiedziec ze jestes niesmiala ,nikt przeciez nie ma szklanej kuli Przeciez to widac, ja bym na pewno zauważyła, skoro nie udziela sie taka osoba towarzysko, raczej unika kontaktow z innymi to chyba nie jest odważną, przebojową kobieta, kotra bedzie sama zaczepiac facetów...

czemu sie nie odezwiesz do mnie na gg? odezwalem sie przed chwila...

"potrzebujemy motywacji!!! kogos kto nas zachęci do działania, czyms zainteresuje a facet jak zobaczy ładna ale niesmiałą to nawet nie stara sie jej zagadac....zauwazylam, ze niektorzy z was boja sie pięknych kobiet, patrzycie sie, krążycie, ale zadnych radyklanych krokow nie robicie i jak tu kogos poznac....to niesmiała kobieta ma was zaczepiac???" Boją nie boją ja czasem podejde do takiej na imprezie ,a ta ani się uśmiechnie ,ani pocałuj mnie w dupę to aż ręce opadają i sie wszystkiego odechciewa

Gość trttija
nic do mnie nie przychodzi...

no to nie wiem moze masz zaznaczone ze dostajesz wiadomosci tylko od znajomych?

Gość trttija
a tak wogole to [pozwalam na to zeby zycie sie toczylo ot tak nic nie robiac i tak wlasnie minely latka...

Gość fndkdnn
"Przeciez to widac, ja bym na pewno zauważyła, skoro nie udziela sie taka osoba towarzysko, raczej unika kontaktow z innymi to chyba nie jest odważną, przebojową kobieta, kotra bedzie sama zaczepiac facetów..." Widac nie widac moze mysla ze zajeta jestes

Gość fndkdnn
trttija czy ja wiem akurat 1 milosc bywa fatalna w skutkach. Teraz jestes starsza i madrzejsza wiec moze i nawet lepiej latka leca i co z tego jestes mloda