Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta11i8

Czy mogę być w ciąży ?!

Polecane posty

Cześć mam do Was pytanie . Tydzień temu powinnam dostać okres a nadal go nie mam a ogólnie zawsze jest on bardzo regularny [co 28 dni] do tego od 4 dni mam mdłości, kręci mi się w głowie, mam zgagę, jestem zmęczone i chce mi się spać i co 30min. oddaje mocz a przy tym bolą Mnie jajniki ! I co jakiś czas mam takie dziwne skurcze brzucha ! To trochę dziwne ale między mną a chłopakiem nie było stosunku sexualnego ale był petting i pod koniec on dotykał swojego członka, najprawdopodobniej miał na palcach swoją spermę i potem dotykał moje sfery intymne. To wszystko działo się 5 tygodni temu więc czy objawy mogą świadczyć o tym że jestem w ciąży ?

Skoro piszesz ze @ masz regularnie co 4 tyg, a teraz spoznia Ci sie 1 tydz to wychodzi na to ze te 5 tyg temu nie powinnas miec dni plodnych, wiec nie powinno rowniez dojsc do zaplodnienia... Rozumiem ze po tym @ dostalas, tak? No i najwazniejsze - te wszystkie objawy wcale nie musza swiadczyc o ciazy! Najlepiej zrobisz jak poprostu pojdziesz do apteki i kupisz test - oszczedzisz sobie mnostwo nerwow...