Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojkony jej stanemmmmm

Dziwne zachowanie mojej dziewczyny.jestem w szoku.

Polecane posty

sun to prawda każdy człowiek to inna historia może niekoniecznie zostałem szczególnie zraniony ale w pewnym momencie przejrzałem na oczy i zrozumiałem jak będzie wyglądać moje życie, gdy podejmę ostateczną decyzję do dziś czuję ulgę a ona jaka była taka pozostała a ty, co się tak denerwujesz? ja nie zakocham się w histeryczce tak jak nie zakocham się w wyjątkowo brzydkiej kobiecie albo mężczyźnie kto inny zakochał się w takiej osobie a jeszcze inna znana mi osoba zakochała się (chyba?) i przeżyła 40 lat w małżeństwie, nigdy nie mogąc zrozumieć o co w tym chodzi a teraz jest psychicznym wrakiem a histeryk jak rządził od początku, tak rządzi do dzisiaj z opłakanymi skutkami dla całej rodziny przedkładam spokój nad taką miłość

teraz mowisz o histerykach, ale tej dziewczynie z tematu zdarzyla sie raz jak na razie taka reakcja. jak mowie- rozne oblicza ludzi, rozne histerie. sama histerykow nie lubie, nie trawie, aczk nalezy odroznic osobe ktorej histeria zdarzyla sie 2-3 razy, od takiej ktorej histeria determinuje cale zycie i zdarza sie nagminnie

ok może i przesadziłem ale mnie ten jeden raz już by wystarczył aby poważnie się zastanowić to jest reakcja absurdalna i wcale się nie dziwię facetowi, że go zatkało oczywiście jeśli to nie prowokacja dobrej nocy a może już poranka ;)

Gość a ja siue zadzam z baron
chlpopak powinien ja zosatwic i ulozyc sobie zycie z kims innm. ona nawet nie jest swiadoma ze ma powazny problem ,a wiec dluga droga przed nimi pelna awantur zeby cos z ym zrobic.... nie warto marnowac czasu ....

Gość SZKODA MI JEJ JESTtt
Przeczytalam caly topik.DZiewczyna ma problemy ktore wynikaja z tego co przeszla.Ona potrzebujeduzo ciepla , wsparcia poczucia bezpieczenstwa ktora juz dawno temu stracila. Jest praktycznie sama, ma faceta ktory nie robi nic dla niej. Tymbardziej jak traktowal ja.Tak samo jak jej byly facet, przez ktorego to wszystko sie stalo+ dziecinstwo. Ten stan jej napewno juz dlugo trwal, przeszlo na chwile ale potem wszystko wrocilo. Myslicie ze zostawienie jej samej teraz to najlepsze rozwiazanie - mylicie sie to najgorsza rzecz jaka autor mogly zrobic.Ona jeszzce bardziej sie zalamie. Musisz z nia zaczac rozmawiac o tym,zrobic wszystko zeby czula sie kochana, potrzebna i zapewnic jej poczucie bezpieczenstwa.

Gość dsdssfv
"a ty, co się tak denerwujesz? ja nie zakocham się w histeryczce tak jak nie zakocham się w wyjątkowo brzydkiej kobiecie albo mężczyźnie kto inny zakochał się w takiej osobie" niestety - tak ci sie tylko wydaje, bo na poczatku mozesz o tym NIE WIEDZIEC. niby sie wypowiadasz jak ktos, cos o tym wie, ale jednak jestes slepy i glupi, sorry:O nic o tym nie wiesz, tylko widziales.

Gość zwyczajnie sfochowana jest
za malo seksu moze :D

Dzis spalismy odzielnie.Ja w 1 pokoju a ona w 2.Wstalem rano a jej nie bylo.Myslalem ze poszla do sklepu po chleb.Ale na stole byla karta. "Ze ona tak dluzej juz nie moze, nie daje jej tego czego potrzebuje, a ona chce sie czuc kochana i potrzebna i wiedziec ze zawsze moze na mnie polegac i jest przy niej kiedy jest jej zle.Brakuje jej z mojej strony bliskosci i czulosci.Ze wyjezdza na jakis czas, musi sobie wszsytko przemyslec i zrozumiec czy jest jej dobrze ze mna czy lepiej jak jest sama."W szafie jej ciuchow niema.Niewiem nawet gdzie jest.Telefon wylaczony. Nawet nie slyszalem jak wyszla- musiala to zrobic wczesnie rano. Ja teraz mam wole caly tydzien.A ona jak narazie nie pracuje uczy sie.Ja mam 26 lat a ona 24 niedawno skonczyla.

Gość i tak sie dzieeeejjeeeeeeeee
nawet niewiem gdzie mam jej szukac.dzwonilem do siostry jej ale u niej jej nie ma.

co mam teraz zrobic?gdzie szukac?

Gość ghdjfghlgnjfkld.sdgmkfdl

Gość zxdcfgvhjkl

Gość zxdcfgvhjklgfdstyuiop.mnbv

Nie ma jej do tej pory.Do rodziny napewno nie poszla bo wiem ze nie ma za dobrych relacji z nimi.U siostry jej tez niema. Ktora juz godzina i niedala znaku zycia. Patrzylem na konto w banku kasy nic nie brala.Jesli do jutra jej nie bedzie ide zglosic na policje ze zaginela.

Gość pietruszka bezzz natki
ponawiam

Gość Lucek_pucek
A może to wszystko to ściema? i poszła do innego?