Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viola1985

sex bez zobowiazan z kumpelm

Polecane posty

poniewaz podobamy sie sobie nazwzajem i czujemy do siebie pociag mamy uklad: sex bez zobowiazan. on jest moim sasiadem wiec kontakt ulatwiony. po wszystkim zachowujemy sie zwyczajnie jak kumple: wychodizmy razem na fajke itd. inni sasiedzi i mieszkancu budynku nic nie wiedzą. Mi taki uklad pasuje, jemu tez. i nie byloby o czym gadac gdyby nie to ze on ma dziewczyne, ale nie jest jej pewny wiec nie czuje sie zobowiazany co do niej ( to troche dla mnie dziwne bo sa juz razem ponad rok;/) no ale coz.. PS. ja jestem singielką ma ktora z Was taki uklad?

tez mam taki układ z kumplem, uwazam ze to świetna sprawa dla kogos kto nie chce jeszcze angażowac sie w powazny zwiazek.

Ja mialem taki uklad, ale sie skonczyl ... poniewaz bywalem zbytnio wykorzystywany ... i to nie w sprawach seksu. viola1985 a Ciebie nie ciagnie (skoro lubisz takie uklady), zeby probowac z innymi?

ja mam nawet kilka takich ukladow ;P jeden z moich kochankow ma dziewczyne. nie wnikam w to bo ustalilismy na wstepie ze nie wtracamy sie w nasze prywatne zycie

Gość Ojce Rydzyke
Ja też ma taki układ ze sasiadem,kleryk taki fajny,też mowi że ma dziewczynę ;)