Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z tej firmy

kto ma dziecko 2 lata i do tego ...kombinezon ale z coccodrillo

Polecane posty

Gość z tej firmy

he he szykują sie wyprzedaze a tak mi jakos wygląda ze ta firma ma duża rozmiarówkę jaki macie rozmiar (albo kombinezon w całosci albo osobno spodnie i kurtka) dla dziecka teraz 2 letniego

Gość anka1234
104 jednoczesciowy

Gość bardzo ci współczuję
ja mam dwuczęścowy, już nasz drugi bo w zeszłym roku też miał. Zauwązyłam, ze mają krótkie no0gawki w spodniach. teraz ma spodnie 92 a kurtkę 86, w zeszłym roku było analogicznie.

Gość z tej firmy
no własnie te 104 to jkaos sporo mi sie wydaje

analogicznie, tzn spodnie mial 86 a kurtke mniejsza

Gość z tej firmy
a powiedz mi -ale ci współczuje jakiego wzrostu jest twoje dziecko ? i raczej jest duze /srednie/małe wsród rówiesników bo moja to guliwer wiec chyba powinnam na to poprawke wziac

średniak, ale on nie ma jeszcze 2 lat, w marcu skonczy. Ma teraz około 87-89 cm

średniak chyba, ma około 87-89 cm, ale nie ma jeszcze 2 lat, w marcu skończy dopiero.

mam kombinezon z metki--80 .... mała ma rok i 9-m-cy i jeszcze w nim prześmiga do wiosny..w tamtym roku się w nim topiła troszkę oszukuje ta ich rozmiarówka

mam kombinezon z metki--80 .... mała ma rok i 9-m-cy i jeszcze w nim prześmiga do wiosny..w tamtym roku się w nim topiła troszkę oszukuje ta ich rozmiarówka

mój w zeszłym roku w kurtce miał wszyte 68 a jeszcze w tym roku wchodził, tylko, ze juz przciasna, za to spodnie jak pisałam były 86 a w tym roku 92 a nogawki i tak by mogły byc dłuższe, w wózku w nich nie jeździ, bo wystają gołe nogi, do chodzenia jak najbardziej się nadają. Kurtki za to dużo większe niż podaje rozmiarówka.

"mam kombinezon z metki--80 .... mała ma rok i 9-m-cy i jeszcze w nim prześmiga do wiosny..w tamtym roku się w nim topiła troszkę oszukuje ta ich rozmiarówka" to chyba trzeba sprawdzac jednak osobiście bo jak osoba wyżej pisała, że jej córa ma rok i 9 mscy i nosi rozmiar 80 i przesmiga w nim do wiosny .... a moja córa ma prawie 13 miesięcy a rozmiar dwuczęsciowego kombinezonu coccodrillo nosi 86. nie ma bata by w przyszłym roku w nim chodziła ;)

Gość pooodnoszee