inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Porażka genetyczna Napisano Grudzień 27, 2009 Pracowita bestia jesteś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja Nina 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Och, jaka wypasiona stopka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JÓSEF Napisano Grudzień 27, 2009 takich s............. jak Ty debilu stopka beznadziejna ,taj jaki TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JÓSEF Napisano Grudzień 27, 2009 BEZNADZIEJNA STOPKA TAK JAK I TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magmolia2.. Napisano Grudzień 27, 2009 Co to jest stoka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Grudzień 27, 2009 inteligentny a ty co dzisiaiaj piles?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no nie_ 0 Napisano Grudzień 27, 2009 za długa Harry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Grudzień 27, 2009 A o co chodzi z homoseksualistami i ateistami?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Grudzień 27, 2009 inteligentny>>> pani jenzor leci na ciebie zawsze jak sie pojawiasz to cie upomina:) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sziszaaaa 0 Napisano Grudzień 27, 2009 wyjebana w kosmos ta STOKA tylko co to jest? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Taki se pod każdym względem. Zbyt słaby jak na inteligenta, zbyt dobry na głupka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no nie_ 0 Napisano Grudzień 27, 2009 sziszaaaa ----STOPKA a nie STOKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Przepraszam spieszyłem się i napisałem stopka........................ jeszcze internet mi się rozłączył:D:D :D już wróciłem miałem na myśli sotpka........... pani Jenzorek pomyślałem o Tobie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Jenzoruku......... to cóż bym miał usunąc???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łeb sobie usuń.............. Napisano Grudzień 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Pani Jenzorek.... założyłem dla Ciebie temat słonko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madam Cebulka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 jesteś załosny i chuj Mnie obchodzi twoja stopka :o jesteś gorszy niż glen b , bo on przynajmniej nie udaje fajnego jak ty :o :O :o -10/1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 27, 2009 no nie___ słoneczko czemu myślisz że za długa jak i tak ją zmienie za jakieś pare godzin :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach