Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma1988

powroty do przeszlosci

Polecane posty

Gość nieznajoma1988

Hej sa tutuaj moze osoby co tkwia w zwiazkach chociaz kochaja swoich bylych partnerow ,ale nie wroca bo za wiele sie wydarzylo, chociaz chcialy by tego dwie osoby ?

Gość i znów te bzdury
Daj już sobie spokój..weysil się troche i poszukaj, tutaj jest pełno takich topików. nie ma związku-nie ma miłości. koniec. skoro się rozpadło-znaczy że coś was jednak dzieli na tyle,że nie możecie być razem. a skoro nie kochasz obecnego partnera to jakim prawem mu dupe trujesz?? jakim prawem oszukujhesz pustymi zapewnieniami o miłości??? co to ma być? klin klinem? znalazłaś sobie zapchajdziurę? kto ci dał do tego prawo??? Aż szlak mnie trafia jak czytam te bzdury.nie przestałaś kochac byłego-to do licha wylecz się najpierw z niegoo, i dopiero później zaczynaj wchodzić w związek.

Gość nieznajoma1988
dla twojego inf to jestem sama odp onad roku czekam az on sie zxdecyduje bo oto on jest z kims nie ja. ale chyba tak naprawde nie chce skoro sie ociaga

Gość nieznajoma1988
dla twojego inf to jestem sama odp onad roku czekam az on sie zxdecyduje bo oto on jest z kims nie ja. ale chyba tak naprawde nie chce skoro sie ociaga

Gość i znów te bzdury/p/
piszesz że szukasz osób które sa w związkach ale kochają byłego... teraz piszesz że nie jestes w związku...zastanów się może czego chcesz?? a tak poza tym..czemu chcesz rozwalić komuś związek??? zajmij się sobą, a nie jak sęp czekasz nie wiadomo na co. nie jest z toba tylko z kimś innym-zostaw ich w spokoju