Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razowa.....

zakochałam się w nieosiagalnych chłopaku .. C

Polecane posty

Gość Razowa.....

.. i nie mogę sobie go wybić z głowy, nie przestaję o nim myślec, a nawet jeśli przestanę to na sekundę i znowu zaczynam.. okrutne uczucie.. mieszka ok. 250 km od mojej miejscowości jest zulowcem i jest o 5 lat starszy. chce o nim nie mysleć ale nie potrafię. zakochalam się..on jest mega słodziutki, mój ideał, i ma w sobie coś takiego przyciągającego, jest mega sympatyczny, nie ma osoby, kibica, który by go nie lubił.. kocham żużel, ale gdy widzę jak on jeździ to czuję cos tak niewiarygodnie niewytłumaczalnego.. az mnie ściska. jak ja mam go sobie wybić z głowy .. nie wytrzymam tego , męcze sie jak pies.. :( boję się zagadać chociażby na NK, zeby chociaż sie z nim poznać, bo wiem że i tak przeież takie cos nie wypali :( .. wole zapoomnieć, ale nie mogę :(( .. co mam robić G:** x3 :((

Gość zimno troche
zagadaj zagadaj :D b ędzie lepiej jak sie z nim poznasz może sama stwierdzisz ze sie nie nadaje ;)

Gość Qwertcik
ciężko zapomnieć, wiadomo.. spróbuj zainteresować sie kimś, kto jest bardziej osiągalny.. aha i pamiętaj że nie ważny jest wiek ;) moze być nawet 8 lat starszy to akurat nie ma znazenia

Gość zuzel fajna sprawa
kombinuj...a moze cos wypali lo jessssu nie ma na imie piotr mam nadzieje

Gość Razowa.....
nie, nie ma na imię piotr ;P . chodzi o Zengiego . powiem bo o du.pe roztrzaść taka gadka . poprostu wymiękam przy nim :(( .. a żuzel nie fajna, tylko boska sprawa, to moja pasja.

Gość Razowa.....
nie, nie ma na imię piotr ;P . chodzi o Zengiego . powiem bo o du.pe roztrzaść taka gadka . poprostu wymiękam przy nim :(( .. a żuzel nie fajna, tylko boska sprawa, to moja pasja.

Gość pokaz jego fote

Gość Razowa.....
co ja bym nivby miała mu napisać.. ;| hej kocham Cie może byś ze mną pochodził?? tragedia.. poprostu jestem tragiczna chce go sobie wybic z głowy :(((((((((((((((((

Gość zuzel fajna sprawa
chodzilo sie kiedys....moze i boska:D nieosiagalni tez sa do zdobycia, kobitoooo nie wierzysz w siebie:O

Gość Razowa.....
ŻUŻLOWCEM. matko literka mi uciekła ;/

Koleżanko to tak jak ja bym sie zakochal w prezenterce pogody...:) Uwierz mi fajnie jest miec jakis ideal, ale wystarczy sie rozejrzec dookola i napewno znajdzesz wielu wartosciowych facetow...

Gość ejbisi
Zagadaj, co ci zalezy? Napisz cokolwiek, ze go podziwiasz :P Faceci sa łasi na pochwaly a jesli jeszcze masz ladną fotkę na NK to na pewno odpisze :)

Gość Razowa.....
chciałabym ich widzieć :( ..wiem że to jest bez sensu ;/ .. dla tego chcę sie jakoś uspokoić.. myślisz ze umiem??

a co do kontaktu na nk to czemu nie:} Napisz mu jakas wiadomosc (tylko nie 'hej kocham Cie może byś ze mną pochodził??') ani nic tego typu:)

Gość Razowa.....
fotki na NK mam głównie z parkingu żużlowego bo jeżdzę na żużlu, jak grzebie przy motorze,, albo w kasku.. wątpie zeby go to w jakikolwiek sposób zaciekawiło . pewnie chce coś nowego, a nie żużlowej nudziary .

Gość ona poznań
czy tobie chodzi o grzegorza????

Gość Razowa.....
chciała bym zagadać ale boję się tego że moze odpisać coś w stylu ^odczep się dziewczyno^ ;|

Gość Razowa.....
TAAAAAKKK Skorpionie. , smaa powiedz, czo on nie jest cudowny .

Gość Razowa.....
moze mu napisze "hej, uprawiales juz kiedys seks na motorze przy predkosci 100 km/h?" myslicie ze go to zainteresuje?

Jak kiedys staralem sie o super dziewczyne, moj kolega mi powiedzial tak... "Rób tak, żeby mieć spokojne sumienie, że zrobiłeś wszystko co mogłeś. Wtedy nie bedziesz mieć wyrzutów sumienia, że można bylo zrobic to i tamto. Jeśli nie wypali to widocznie ta osoba nie jest ciebie warta..."

Gość Razowa.....
sam sobie odpowiedziałes na pytanie.

Gość Razowa.....
to z tym sexem to podszywacZ!!!!

Gość ona poznań
skąd ty jesteś że masz do niego 250 km???? A powiem ci że przystojny jest ile ma wzrostu????

Gość Razowa.....
to z tym sexem to podszywacZ!!!!

Gość beatka sdsd
u żulowca każdy ma szanse :D

Gość Razowa.....
Zengi? na oko około 182? ^ niski nie jest .. i nie dzieciuch ok?

Gość Razowa.....
wiem! wysle mu swoja fotke jak jade na motorze, fotka od tylu jak jade nago :) od razu mu stanie :)

Gość gnhj
dzieciuch on i ty tez :) moze zapytaj jego mamusi czy pozwoli mu pojsc na randke :)