Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarra

poród w wodzie

Polecane posty

Gość gitarra

dziewczyny, która to przeszła? jakie wrażenia?

Gość gitarra
czyzby same cc?

Podejrzewam, że niewiele osób Ci odpowie, bo poród w wodzie choć ponoć bardzo fajny- jest niestety rzadko spotykany. Zazwyczaj w szpitalach albo brakuje odpowiedniego wyposażenia, albo taki poród jest po prostu drogi. Zyczę mimo wszystko powodzenia:)

Gość gitarra
akurat w szpitalu gdzie planuję urodzić jest trakt porodowy na 5 stanowisk, w tym jedno do rodzenia w wodzie- duża wanna, poród w wodzie- bezpłatny dla ubezpieczonych w nfz-cie. jesli nie będzie komplikacji- bardzo bym chciała urodzic w ten wlasnie sposob

Gość mamachi
ja tak rodzilam i bylo super, mimo ze dziecko bardzo duze, jednym minusem jes to ze podcza takiego poodu nie mozna podac znieczulenia

Gość gitarra
a miałas nacinane krocze? jak to sie ma do rodzenia w wodzie??? martwie sie czy to nie spowoduje jakichś komplikacji "po" ? szybko doszłas do siebie?

Gość mamachi
ja rodzilam w klinice w szwajcarii bo tam wtedy mieszkalismy i tam sie wogule nie nacina krocza-mi troszke peklo, mialam tzy szwy a do siebie doszlam bardzo szybko, wlasciwie od razu biegalam po klinice:-), nie chce niczego doradzac na 100%ja bylam super zadowolona, woda zlagodzila bol w duzym stopniu i pomoglo mi to urodzic dziecko 4.7 bez komplikacji i miec dobre wspomnienia z porodu, ja wogule lubie przebywac w wodzie...:-