Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dobra Rada Mariki

Życie ...? POMOCY

Polecane posty

Poznałam kobietę... sprytną, fałszywą, wykorzystującą ludzi do granic możliwości... Wykorzystuje jednego mężczyznę... od roku stłamsza go swoją osobą, oszukuje, zdradza, jawnie postępuje karygodnie... Są ze sobą rok a on ślepo wierzy we wszystko i ślepo wybacza wszystko... Przeprowadziła się kilka miesięcy temu oszukała gdzie się uczy, nie wpuszcza na mieszkanie wciąż ciepłymi słówkami urabiając by dalej w nią inwestował nie tylko uczucia ale i pieniądze, zresztą też na mieszkanie... Sama nie ma pozytywnych relacji ze swoją rodziną sprawia, że i on nie ma tych relacji z własną rodziną wszystko zaszło tak daleko, że jej interesy sprawiają wiele kłopotów rodzinie tego mężczyzny, kłopotów poważnych i różnego rodzaju... od drobnych rzeczy jak trzymanie sie za rękę, do oszustw w sprawie pracy i szkoły zabiera z Niego wszystko a on mimo rozmów trwających już długi czas pozwala robić z siebie idiotę... stoi na granicy gdyż ostatnio dał dowód tego że potrafi dla niej wszystko poświęcić dosłownie WSZYSTKO... martwimy się o jego zdrowie i życie jestem przerażona tym wszystkim tym bardziej, że ostatnio wrócił poobijany, podrapany ... nie nachodzi jej Ona oczekuje ze bedzie wciąż dla niej robił wszystko, mimo to traktuje go tak jak traktuje a On nie chce tego zmienić zapatrzony w jej urodę i krótkie chwile i słowa krótymi go urabia... nie znam osoby która by ją poznała i powiedziała o niej coś dobrego błagam pomóżcie mi pomóc Jemu, bo ja już nie wiem jak ani ja ani rodzina już sobie z tym nie radzimy... POMOCY!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować