Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrącona

gdy ktoś Cie kocha a Ty nie

Polecane posty

Gość potrącona

to miał byc układ koleżeński lecz on się zakochał , to juz trwa rok, przez chwilę wydawało mi się , że byc może stworzymy związek, teraz wiem napewno ,że nie, z mojej strony, lubie go ale to wszystko.Szczera rozmowa była. Dlaczego mam poczucie winy? bo gdzieś tam dałam nadzieję, bo ja zainicjowałąm tą znajomośc, bo mam zakorzenione umartwianie się. Nadodatek ozezwał się mój porzedni partner, po dwóch latach, z życzeniami. Tamtą znajomość zakończyłam ja ( moja wielka wina), bardzo mocno przekonywał mnie, że wina leży tylko po mojej stronie a ja biję się w piersi.

Gość Veneaa
Tak, on mnie kocha, ja go nie. Nie umiem zakończyć tego chorego związku który ciągnie się już 4 miesiąc, nie umiem go zranić, ale będąc z nim strasznie się męczę:( I jeszcze pojawił się ktoś drugi, z kim pewnie nie będę, ale ciągnie mnie do niego strasznie, a do tego pierwszego nie umiem nic poczuć, choć szczerze chciałam.

Gość potrącona
nie potrafie być z kimś ze strachu przed samotnością i tak, chyba większą krzywdą dla niego jest bycie z nim z litości

Gość Veneaa
Jeśli on o tym wie to pewnie tak, ja swojego oszukuje że jest wszystko w porządku między nami, a tak na prawdę w środku mnie aż zwija, ale nie umiem się zebrać na to żeby mu powiedzieć prawdę:O

Gość potrącona
ja mu powidziałam , bo miałam poczucie,że go oszukuję o go może coś omija................on ma tak mało wiary w siebie

Gość Veneaa
Może ciągle liczy na to że coś jednak się zmieni, ale chyba dla was obojga będzie najlepiej jeśli definitywnie skończycie ten związek.