Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Ale ten pravik ma piekne przyrodzenie 🥰🥰🥰 Dziwie sie, ze kawaler z tak pieknym siusiaczkiem nie ma.dziewczyny 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Noo lezak na pewno zazdrosci pravikowi tak pieknego siusiaczka, dlatego nie wrzuci foty i nie poda adresu 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu Życzę wam wszystkim jak najlepiej. Dużo miłości, szacunku, życiu w zgodzie z samym sobą. Wybaczcie mi, że czasem kawał huya ze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak Meczysz z tym fochem kopercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Tak, libedowi tez oblodze z checia 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 619 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Trzymajcie mnie 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: OoOo A ty co z konduktorem wyskoczyleś jak królik z kapelusza? ;pp bo to odpowiedzialna praca wymagająca uwagi a jeszcze jak facet jest przystojny to go różne pasażerki rozpraszają i weź tu pracuj dzisiaj na wykopie się jakiś żalił, że babka się tak w niego patrzyła, że musiał jej dwa razy powtarzać 'poproszę bilet' i jakby go normalnie rozbierała wzrokiem, aż się chłopu dziwnie zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: Ale ten pravik ma piekne przyrodzenie 🥰🥰🥰 Dziwie sie, ze kawaler z tak pieknym siusiaczkiem nie ma.dziewczyny 🥰🥰🥰 Żadnej jeszcze go nie pokazywałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mikke napisał: TO PRAWDA Leżak ma 13 cm Nadal brakuję mi 1.8 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Ale mi mozesz pokazac pravik, chcesz to przyjade i ci oblodze 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Malowany co ty na to ze bede ci obladzal gdy wisisz na drazku i trenujesz swoje mocarne miesnie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bo to odpowiedzialna praca wymagająca uwagi a jeszcze jak facet jest przystojny to go różne pasażerki rozpraszają i weź tu pracuj dzisiaj na wykopie się jakiś żalił, że babka się tak w niego patrzyła, że musiał jej dwa razy powtarzać 'poproszę bilet' i jakby go normalnie rozbierała wzrokiem, aż się chłopu dziwnie zrobiło xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Zaraz wybuchnę Dobra, jêbac konduktora tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobra, jêbac konduktora tam. Zrób mi kiedyś na pieska nimfuś miała i zrobiła z bananem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Mtjkp napisał: Malowany co ty na to ze bede ci obladzal gdy wisisz na drazku i trenujesz swoje mocarne miesnie? Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Zrób mi kiedyś na pieska nimfuś miała i zrobiła z bananem. CO ZROBIŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobra, jêbac konduktora tam. Tylko malowany. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Mtjkp napisał: Malowany co ty na to ze bede ci obladzal gdy wisisz na drazku i trenujesz swoje mocarne miesnie? Nie mam pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Mm ale bym wam wszystkim oblodzil panowie 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mikke napisał: CO ZROBIŁA Pewnie zjadła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Mtjkp napisał: Malowany co ty na to ze bede ci obladzal gdy wisisz na drazku i trenujesz swoje mocarne miesnie? Nie wiem, co na to elcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mtjkp napisał: Mm ale bym wam wszystkim oblodzil panowie 🥰🥰🥰 Kùrwa nie sami panowie tu jakbys nie zauwazyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pewnie zjadła A co się tak wkurzylas że nara było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Elcia na pewno pooglada, i nauczy sie ode mnie jak obladzac, bo jestem mistrzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pewnie zjadła wzieła z dopensji do ust i zrobiła mine jak ufo liczac na oklaski ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Kobietom bym nic nie zrobil bo ja lubie facetow 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: wzieła z dopensji do ust i zrobiła mine jak ufo liczac na oklaski ah Daria ja to wszystko skrinuje i Nimfa to zobaczy. Będziesz płakać, upośledzenie cię nie usprawiedliwia żeby takie coś pisać Edytowano 8 godzin temu przez Mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mtjkp napisał: Elcia na pewno pooglada, i nauczy sie ode mnie jak obladzac, bo jestem mistrzem Chodź zbić pione wariacie i cydru daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 8 godzin temu Moja Krolowa odeszla i nie mam komu jesc kuupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: wzieła z dopensji do ust i zrobiła mine jak ufo liczac na oklaski ah Zupełnie jakby dumbo u mnie w sypialni tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 8 godzin temu Co z tobą fifi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach