Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaana28

Czy powinnam miec drugie dziecko???????????

Polecane posty

Gość Taka ja____
* prawdy

Gość anaana28
ale tu sie nie wypowiadala zadna FYI ????!!!!!????

Gość Taka ja____
Nie wszyscy studenci chodzą non-stop nadpruci i jest wielu tych, którzy pracują w pełnym wymiarze godzin będąc już na 4 roku, jak również nie boją się dorobić na wymianach zagranicznych. "Łel hon, lajf iz nat ol ebałt fan... łrajt?" :P

Gość Taka ja____
Jak Boga kocham, pierwszy raz widzę kogoś, kto nie zna znaczenia skrótu FYI! :D

Gość anaana28
no dobrze, jestem pierwsza:) nie znam znaczenia tego skrotu:) wybacz:)

Gość Taka ja____
Wybaczam, wybaczam. :) Dobrej nocy.

Gość uzywam od 4 miesiecy
hmmm.... Ja tez za granica, po 30-ce, tez 1 dziecko, ale na razie malutkie, tez po dobrej panstwowej uczelni,ale studiowanie nie kojarzy mi sie z byciem na kacu :D Z doswiadczenia wiem ze na takie stypendia wyjezdzaja raczej dobrzy studenci - kilkoro takich moich znajomych teraz juz pracuje na uczelni

Gość anaana28
no to cieszy mnie ten fakt:) tylko ja chce wiedziec co on znaczy????? no plizzzz:) bo czuje sie teraz jak male, zacofane dziecko:)

hmmm.... Ja tez za granica, po 30-ce, tez 1 dziecko, ale na razie malutkie, tez po dobrej panstwowej uczelni,ale studiowanie nie kojarzy mi sie z byciem na kacu. Albo studia albo wypad :D Sama zajmowalam sie dzieckiem na 4 i 5 roku studiow i to pelnoetatowo. Do tej pory jestesmy w kontakcie i jestem traktowana jak czlonek rodziny :) Z doswiadczenia wiem ze na takie stypendia wyjezdzaja raczej dobrzy studenci - kilkoro takich moich znajomych teraz juz pracuje na uczelni

FYI - rozlozylo mnie na lopatki :D

Gość anaana28
no dobrze juz dobrze, jesli cos moge, to ze nie siedze w ogole na forach - ze cztery razy tu bylam...no mowcie:)

For Your Information :)

Gość no ej laska ale to nie jest
zaden zargon funkcjonujacy na forach, tylko zwyczajny jezyk biznesowy i codzienny korespondencyjny. kazdy, kto chodzil do szkoly, mial jakis tam english i trudnil sie w zyciu praca biurowa, wie o co chodzi. :o

For Your Information ;)

For Your Information :)

Gość mama_ala
wracajac do tematu ;) w moim osobistym przekonaniu kazde dziecko powinno byc chciane, a ty sama piszesz, ze rozwazasz mozliwosc posiadania dziecka ze wzgledu na otoczenie (syn, mama, dalsza rodzina). musisz sobie sama odpowiedziec na pytanie, czy chcesz tego dziecka, bo to ty bedziesz jego mama. nikt ci nie powinien niczego sugerowac. ja mialam bardzo podobnie i mam 2 dzieci. to drugie, moja cora - zupelna wpadka i wogole jej nie chcialam na poczatku. oczywiscie teraz po ponad 20 latach, jak sama zostane babcia, jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie, ze mam 2 wspanialych dzieci. ...ale kazda kobieta to inna historia. musisz sama zdecydowac. pozdrawiam.