Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika28*****

szkolenie księgowy na wagę złota

Polecane posty

Gość monika28*****

hej czy jest tu ktoś kto takie szkolenie odbył? lub właśńie się na nie zapisał??

Gość bless
nooo zajęło mi to całe 5 lat studia rachunkowość a szkolenie to można sobie o kant d...y rozbić

Gość monika28*****
wyobraź sobie że ja też jestem po studiach z rachunkowości a szkolenie robie żeby usystematyzować wiedze zresztą jest dużo dofinansowane z unii, na studiach mało co praktycznie uczyli tylko sucha teoria wiec prosze nie obrażaj

Gość a ja poszłam na szkolenie
Taa - studia, owszem dają podstawy teoretyczne, ale tak naprawdę nie przygotowują do zawodu, w księgowości i tak trzeba nauczyć się programu a szubienice ze studiów niewiele dają, poza tym samemu trzeba się wiele nauczyć, czytać przepisy. Odpowiedni kurs pod kątem zawodu może być więcej warty. Sama skończyłam studia ekonomiczne, co prawda miałam tylko podstawy rachunkowości, ale na początek to i tak wystarczy, teraz zaczęłam kurs, aby podnieść kwalifikacje i poznać więcej konkretów.

Gość bless
eeeeee nie o to mi chodziło, po prostu mam w firmie stażystkę co ostatnio robiła szkolenie, zajęło jakies 2 mies i kostowało nie mało a wróciła z niego głupsza niż poszła, dlatego takie moje zdanie o szkoleniach, w rachunkowości liczy się przede wszystkim praktyka "na żywym organizmie"

Gość monika28*****
owszem tylko gdie tą praktykę zdobyć jak każdy szuka z doświadczeniem a taki kurs myśle że nie zaszkodzi a przydac się może:) a gdzie chodzisz na kurs?

Gość bless
jeśli już bardzo chcesz znależć jakiś dobry kurs to najlepiej coś co jest organizowane lub pod patronatem stowarzyszenia księgowych, ja nigdy takiego nie robiłam bo najpierw poszłam do pracy a pozniej skonczyłam studia więc kurs już nie był mi potrzebny

Gość a ja poszłam na szkolenie
No ja właśnie chodze na kurs przy Stowarz. Księgowych bo chciałam konkretny kurs.

Gość monika28*****
ja się zapisałam i od stycznia zaczynam dofinansowany z EFS firma SEKA go organizuje 160 g mam nadzieje że czegoś się naucze

Gość no wlsnie
kazdy szuka z doswiadczeniem.ja jeszcze studiuje ale juz sprawdzam czego oczekuja pracodawcy i wszedzie min2letnie dosw.w pelnej ksiegowosci czesto 5lat dosw. i po co te studia?? na pierwszym roku nawet nie mialam ani cw ani wykladow z rachunkowosci dopiero teraz ale i tak zwykla teoria ktorej moge nauczyc sie w domu jestem ciekawa czy ktos mnie przyjnie do pracy po studiach czy wiecznie bede zapierniczac fizycznie zeby sie utrzymac ciekawe czy moja ciezka praca za grosze zeby oplacic studia nie jest na marne

Gość monika28****
podnoszę, może ktoś jeszcze się wypowie

Gość dana--72
"szkolenie księgowy na wagę złota" to się tak nazywa? pierwsze słyszę jeśli chodzi ogólnie o kursy dla księgowych od podstaw, samodzielnych i głównych - wszystko zależy od waszego poziomu zaawansowania, to dobra jest Akademia Biznesu MDDP. Zajęcia odbywają się w większości dużych miast http://www.akademiamddp.pl/

Gość dana--72
"szkolenie księgowy na wagę złota" to się tak nazywa? pierwsze słyszę jeśli chodzi ogólnie o kursy dla księgowych od podstaw, samodzielnych i głównych - wszystko zależy od waszego poziomu zaawansowania, to dobra jest Akademia Biznesu MDDP. Zajęcia odbywają się w większości dużych miast http://www.akademiamddp.pl/