Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia12345

praca jako hostessa w clubie

Polecane posty

Gość natalia12345

Mam takie pytanie, otóż chciałam się dowiedzieć jak inni ludzie patrzą na hostessy w klubach, płacą tam za to, że pije się drinki( bez alkoholu) z klientami, i za rozmowe z nimi. Pracę taką można dostać w pięknych zakątkach europy (włochy, grecja, cypr, hiszpania, portugalia). Sama byłam półtora miesiąca we włoszech, kasa też dobra, bo przywiozłam 10tys zł. A płaciłam tam praktycznie tylko za jedzenie, Mieszkanie z innymi dziewczynami z klubu, różnych narodowości i nie można było przyprowadzać nikogo do mieszkania. Chciałabym wiedzieć jak Wy patrzycie na tego typu pracę, podkreślam, że nie dochodzi tam do żadnych kontaktów seksualnych, po prostu rozmowa i taniec.

Gość natalia12345
ej no ludzie budzcie sie;)

Gość skarbik
Hej Natalia ja myśle że to pułapka za chwile sie wciagniesz i będziesz świadczyć inne usługi poza tańcem.....jak dal mnie to żenuła

Gość natalia12345
też się tego bałam, ale właśnie po pracy tam stałam się jeszcze bardziej asertywna

Gość no wlsnie
ci sie trafilo.mozna poznac nowa kulture zwiedzic a przy okazji zarobic.jak bym mogla to sama bym pojechała

Gość litości ... bo chce mi
się spać ...Praca jak praca , fakt krok od prostytucji , kwestia czy wykonasz ten krok czy nie .

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyno,a po co rozkrecasz temat??Bylas tam,pracowalas jako hostessa,wiesz ze sie nie kurwilas..Ale i tak nikt Ci w to nie uwierzy tutaj,wiec daj sobie spokoj..I zebys zle nie odebrala mojego postu to napisze,ze wiem jak to wyglada..Jak "tego" nie robisz to z samego pobytu mozesz miec naprawde fajne wspomnienia i mozliwosc poznania wielu super znajomych..pozdr

Gość natalia12345
od razu fote;) właśnie do takiej pracy trzeba miec silny charakter i wiedziec ze jak sie cos zrobi, to kroku wstecz nie bedzie. dzieki za odpowiedzi;)

Ja wierze , 10 000 PLN to za mało jak na prostytutkę

Gość natalia12345
nie wrzuce tu swojej fotki, bo akurat praca zła nie jest ale nie jest też dobra, więc z tych względów;]

Gość natalia12345
no ale po co:P

To stary zbokol nic mu nie wysyłaj , odpowiedź na pytanie chyba już uzyskałaś :)

Gość natalia12345
tak i dziękuję:)