Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdomowna

jestescie beznadziejni

Polecane posty

Gość prawdomowna

podniecacie się tematami typu zdrada,odpisujecie na wszystko,sracie sie tym jak nie wiem co a jak czlowiek zapyta sie o wazne dla niego pytanie nie potraficie odpisac. zal mi was ,jestescie ludzmi ,ktorzy szukaja ciąglych sensacji

Gość no widac ze ty masz
powazny problem ale z głowa ;/

Gość prawdomowna
ooo na to potraficie odpisywac ale jak ktos ma powazniejszy problem ktory nie dotyczny jebanej zdrady przez kobiety to juz macie mordy na kłódki

Gość prawdomowna
tu leja w dupie mam kim jestes,moze i facetem ale zachowujesz sie jak baba,nie sledze twoich losow ,wiec pieprzy mi to jakiej jestes plci

Gość prawdomowna
jasne,zaraz zobacze swoje posty i ciekawe czy znajde tam chociazby jedna odpowiedz z twojej strony

Gość dla nie ktorych zdrada to
jest powazny problem ;/ a ty masz z glowa cos nie tak;/

Gość prawdomowna
a czy ja mowie,ze dla mnie to nie jest powazny problem?owszem jest,tylko co chwile powstaje ten sam problem ZDRADZILAM CHLOPAKA POMOCY i tam od posow sie roi,a jak ktos zapyta o zęba czy brzuch to ktos na to sra.tyle

Z tego zes ty przeciez 100-procentowy mezczyzna :) A ta niedoinformowana kobieta cie tu od pustych panienek wyzywa...

Gość prawdomowna
ty chillout sie tak nie eksytuj skoro jestes taki wychilloutowany.

Gość prawdomowna
zebyscie sie wszyscy ze mnie szydzili?no dzieki

Gość prawdomowna
nie jestem zadną dziwka i twoj ton swiadczy o tym,ze to ty jestes niedojrzalym pajacem skoro tak mnie atakujesz. nie nie dalam nikomu dupy i nie mam znajomych cpunow. eh,zyczliwe spoleczenstwo

Gość prawdomowna
zdązylam zauwazyc:)

Gość prawdomowna
nazwalam cie panna ,bo myslalam ,ze jestes KOBIETA a nie dlatego,ze chcialam ci dokuczyc. nazwac kogos panna a sprzedajaca sie dziwka -jest roznica.

Gość a jakże
do prawomowna :) powiedz jaki masz problem, postaram się Ci pomóc.

Gość prawdomowna
to nie są jakies wielkie problemy tylko chcialam po prostu zeby ktos mi cos doradzil,zwlaszcza,ze mam tu do czynienia z dojrzalymi ludzmi,ale nikt nie zwraca uwagi na moje posty.wczoraj pisalam o strasznych bolach miesiaczkowych-nikt nie odpisal kiedys o jakiejs tam sprawie-ktos stwierdzil,ze jestem pojebana, uszczerbil mi sie jakis milimetr ząbka tak tylko z dolu,ze nie jest rowny a ja mam obsesje na takim punckie,chcialam sie dowiedziec,czy mogę sobie to wypilowac czy lepiej zostawic,czy to boli,i bez problemu mozna zrobic-tez nikt nie odpisal. a jak ktos napisze zdradzilam-pomocy to chociazby mialy byc same bluznierskie wypowiedzi bedzie ich ponad 50

Gość prawdomowna
te bole juz sama zaleczylam duzą iloscia tabletek bardziej chodzi mi o ten ząb,mam fiola na punkcie tego wszystkiego i zastanawiam się czy moge to wypilowac czy nie obejdzie się bez wsadzenia lub doplenienia tego czyms sztucznym

Gość prawdomowna
a ze zdrada do chlopa,o:P

Gość a jakże
do prawdomowna jesli chodzi o tego ukruszonego zęba, to radzę iść do dobrego stomatologa. Pewnie bedzie można go podbudować, teraz są tak dobre mat.stomatologiczne, zrobi Ci pięknie ząbka i nie trzeba będzie piłować.

Gość prawdomowna
a jakże tylko wlasnie ja wolalabym sobie go leciutko upilowac miec calego swojego i mocnego niz miec tam jakis szicik,tylko wlasnie boje sie ,ze cos mi tylko pochrzani i tyle z tego będzie

Gość a jakże
ale jesli Ci podpiłuje to może widać bedzię tę nierówność w porównaniu z sąsiednim PS. czy to jest jedynka?

Gość prawdomowna
to jest 2 :)

Gość a jakże
acha więc jesli bedzie trochę krótsza , to może nie bedzie tak się rzucać w oczy sama musisz przemyśleć co wolisz, oczywiście, po konsultacji ze specjalistą:)

Gość prawdomowna
w sumie chce cos z tym zrobic bo slyszalam ,ze nadkruszone zeby lubia się psuc ,a niekotrzy co maja slabe zeby czesto musza sobie je szlifowac,wiec moze tej roznicy nie bedzie widac wcale:)