Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona nim jestem

nie było mnie wczoraj w domu a mój facet z nudów

Polecane posty

poznał jakas laske na gadu i wystarczylo jedno jego slowo a ona mu przesłala na komórke swoje nagie zdjęcia. Jestem zszokowana, zarowno nim jak i tą tanią kur...wą !! on przynajmniej mi powiedzial ze wczoraj z glupoty tak sobie napisal.. i ze rozmawiali o seksie.. Wczoraj nie moglam zasnąc przez to, nie wiem zupelnie po co mu takie głupie zabawy, po co to robil... :( nie spałam z nim wczoraj a dzis nie wiem czy powinnam mu przebaczyc czy udawac twarda, w sumie to przeciez nic zlego nie zrobil..

Gość eh ty
nie bron go! moj tez robil takie swinstwa...nie oplacilo mu sie to bo zerwalam. potem znowu sie zeszlismy ale mam go pod kontrola..wiem ze sie zmienil i to naprawil.to nie jest tylko posylanie sobie zdjec....

ehhhh znuuuudzony dupek z niego i tyle ;-( gdyby mój takie coś zrobił to odrazu bym go wywaliła na zbity pysk do tej niuni z gg ;-) ehhh kobiety szanujcie się ;-)

Gość vnm
nie,nie zrobił nic złego :O...tylko gadał z jakąś obcą babą na gg o seksie i poprosił o jej nagą fotkę :O:o:O

dlaczego go tłumaczysz??? Przecież samo takie zachowanie świadczy źle o nim. To nie jest porządny facet!!!

Gość ogoliłem siem
A to dziewczyny tak chętnie dają ?

tłumacze go bo go kocham, byc moze okłamuje siebie i nie chce pewnych rzeczy widziec. Przeciez to mój facet, dobrze nam razem. Przyznał sie do tego, czyli mnie nie oszukuje. a w dzisiejszych czasach trudno znalesc faceta który jest wierny !!

czy ogladanie cudzych nagich zdjec to juz jest zdrada ? nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie wiem zupelnie jak powinnam sie zachwac :(

Gość ogoliłem siem
Łatwo znaleźć faceta który jest wierny , są tacy od którego kobiety uciekają :D na sam widok , fleja , zarośnięty :)

Gość ogoliłem siem
Britnej :D

wiesz każdy ma inna definicję zdrady , bo każdy kieruje się w życiu innymi wartościami i piorytetami ;-) ale wg mnie Twój facet zle sie zachował, ciekawe jak On by się postawił na Twoim miejscu, czy byłoby mu tak miło.

Gość vnm
o kuźwa jakie wytłumaczenie z tą wiernością :D...oczywiście ze w dzisiejszych czasach istnieją wierni faceci...a skoro ty takiego nie spotkałas to bierzesz byle jakiego aby był ''bo przeciez wszyscy zdradzają'' :O

ale to jest moj facet, a tamta pinda tez ma swojego a obcemu takie niedorzeczne rzeczy wysyła..!! wstydzila by sie głupia pannica, wczoraj wyslala mu nagie cycki , on zasnąl i ona o 1 do niego pisze czemu nic nie odpisuje, czy zdjecia mu sie nie podobaja czy jak. No to ja jej odpisalam ze cycki sie nie podobają i to bardzo i nie zycze sobie zeby wysylala do mojego faceta takie zdjecia. Na to ona stwierdzila ze on nic jej nie mowił ze jest zajety !!! to juz przegięcie... nie wiem zupelnie co myslec

dwa wczesniejsze zdjecia mi pokazał, wyslala mu takie w majtach i staniku.. miala duze cycki a moj facet oczywiscie od razu galy do niej i sie slini ( ja niestety mam te mniejsze ) teraz popadlam w kompleksy nie nawidze swoich piersi :(

uuuuuu kobieto , zdala od takiego dupka !!!!! skoro mówi komuś ze jest wolny , to niech tak bedzie !!! na jego własne życzenie ;-)

Gość ja powiem tak.....
oj już przestańcie tak najeżdżać na faceta....zrobił głupotę ale sam fakt że się przyznał chyba dobrze o nim świadczy prawda ?...gdyby miał np zamiar utrzymywać z tamtą kobietą kontakt a co za tym idzie zdradzić chyba by o tym tak wprost nie opowiadał autorko porozmawiaj z nim poważnie powiedz jak bardzo Cię zranił i jakby on zareagował jakbyś Ty postąpiła podobnie myślę że samo oglądani nagich zdjęć nie jest zdradą ...a mało tego jest w necie ?....90 % kobiet nie zdaje sobie sprawy z tego że ich faceci odwiedzają takie strony

Nie wiem czy to poważnie..., przyjmuję, że tak. Pomijam już, że jakaś laska może obcemu facetowi wysyłać nagie zdjęcia.. Zostaw swojemu karteczkę albo pogadaj z nim osobiście, aby się zastanowił czy Ty jesteś dla niego ważna czy cycki jakiejś lafiryndy a potem wyjdź i nie odzywaj się do niego pierwsza, a i jeszcze zapytaj, czy następnym razem jak Cię nie będzie, czy masz się kogoś spodziewać w szafie/ Jego łóżku/ pod łóżkiem co tam chcesz.

ok powiedział jej , ale o tym że jest wolny, już jej nie powiedział , hmmm, porozmawiac trzeba, ale to już od faceta bedzie zależało czy tą rozmowę potraktuje poważnie czy nie , a jezeli incydent by się powtórzył to ja nie chciałabym z Nim więcej być

Oglądanie nagich zdjęć w necie to co innego jak korespondencja z jakaś lalą i otrzymywanie od niej zdjęć. Powinien ją zablokować w telefonie albo napisać jej, że ma skonczyć z tymi zdjęciami. No ale widać jemu się to podoba. Ale swojej dziewczynie pokazywać cycki innej ?

on ciągle powtarza ze to z nudów, dla zabawy , ze przeciez niczego przedemna nie ukrywa, powiedzial mi tez ze ta lalunia przesle mu w nocy nagie zdjecia wiec zebym nie byla zła.... ale ja nie wierzylam ze calkiem obca dziewczyna moze tak latwo takie rzeczy wysylac.. zdziwilam sie bardzo gdy to wszystko zobaczylam !!! jestem wsciekla ale chyba raczej na tą dziewczyne niz na swojego faceta nie wiem dlaczego ale chyba jestem pewna ze on nigdy by mnie nie zdradził, jest wymagający jesli chodzi o wiernosc... nie wyobrazam sobie zycia bez niego.. kocham go

oczywiscie w nocy wszystkie te zdjecia mu skasowałam ale nad ranem gdy sie obudzil i spojrzał w telefon to byl zly ze mu zdjecia skawoałam !! w zarcie powiedział gdzie moja cycatka.... !! Boze co ja mam robic :(

ok, przeciez jest facetem i mogą mu sie pdobac duze cycki.. zresztą ktory facet nie ma w telefonie golych duzych cycków ??

Gość też zawstydzona
zrób mu loda !

Gość Żona Snoopiego
facet widzi, że mu na to pozwalasz, to cóż.... moim zdaniem to zwykły brak szacunku do Ciebie. Ale traktuje Cię tak, na ile mu pozwalasz.