Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona nim jestem

nie było mnie wczoraj w domu a mój facet z nudów

Polecane posty

Gość raz było t tv o takim geju
który podszywał się za kobiete i wyłudzał od poznanych na czatach facetów ich foty, czasem filmy :D sprawa sie rypła jak wiele z tego wyciekło do sieci

dziewczyno czy Ty naprawde masz klapki na oczach? taaaa a następnym razem też sie zabawi bo sie bedzie nudził.....zdradzi bo sie bedzie nudził .......spotka sie z inną bo się bedzie nudził........ kochaj go sobie, tylko nie zdziw sie jak Ci znowu rogi przyprawi, ehhh jakie kobiety są głupie, a potem zakładają tematy " facet mnie zdradził" " facet mnie okłamał " itp więcej rozumu i godności, wychowaj sobie faceta tak by Cie szanował, bo jesli tego nie zrobisz to zawsze będzie Cię poniewierał , bo Ty mu zawsze wybaczysz....

Gość thc
Uspokój się, chce , żebyś była zazdrosna. Swoja drogą wyraźnie mu powiedz, że rani cię takie zachowanie, że zawiodłaś się na nim. Zapytaj,co on by zrobił, gdybyś dostawała na komórkę zdjęcia super faceta z (tu wstaw nazwę tej część ciała, na punkcie której facet jest drazliwy). On sobie żartuje, uważa ,że to niewinne gierki, a ty się zamartwiasz. Wyraź to jasno, żeby nie było wątpliwości, co czujesz.

Gość lamka 2
nie dosc, ze bawil sie w wirtualny seks, to jeszcze Ci o tym powiedzial i to ze szczegolami pokazujac zdjecia. Nie no bardziej w tej sytuacji zranic Cie juz nie mogl. Zupełne niedojrzaly.

moze macie racje ze go usprawiedliwiam... ale ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego, dobrze mi jest z nim jestem takim typem kobiety ze ciezko sie zakochuje i ciezko mi jest z kims byc, potrzebuje duzo czasu zeby sie przekonac do czlowieka !! zresztą, on ciągle mi powtarza ze jestem tą jedyną kobietą w jego zyciu wiec czy te slowa sa nic nie warte ???

Gość asdsm
poprosił o fotkę obcą babę o.O, a Twoja goła dupa mu nie wystarcza? :O

ehhhh autorko, ciekawe czy On jest w Tobie tak zakochany tak jak Ty w Nim? za dużo mu pozwalasz i robi sobie co chce.

zresztą powiem wam szczerze ze facetowi to bym wybaczyla bo wiadomo jak z nimi jest !! ogladac to on sobie moze.. narazie jestem pewna jego wiernosci, a to ze mu sie moze inne laski podobają to...chyba tez normalne ? a wiecie dziewczyny ile z was jest zdradzanych ??? nie wiecie... ja przynajmniej mam pewnosc ze on poki co mnie nie zdradza !!

a wiecie dziewczyny ile z was jest zdradzanych ??? nie wiecie... ja przynajmniej mam pewnosc ze on poki co mnie nie zdradza !! a skąd wiesz, że nie? teraz będziesz wmawiać dziewczynom, że ich faceci je zdradzają, żeby usprawiedliwić swojego :D wmawiaj sobie dalej :D

Gość thc
Jeszcze raz powtarzam, powiedz mu wszystko ,co czujesz, jak cię zranił. Nie usprawiedliwiaj go przed sobą czy innymi. Popełnił błąd, ale jeśli jest mądrym facetem i zależy mu na tobie,to zrozumie i nie będzie robił więcej takich głupstw.

hej ale całej odpowiedzialności nie mozesz zwalać na tą laskę co wysłała mu zdjęcia, wiesz gdyby On nie chciał to nie podawal by wogule swojego telefonu jakiejś obcej babie!!!! czyli też chciał, to ja bym winiła go bardziej bo po co podawał jej swój nr telefonu???? hmmm,a skąd wiesz że Cię nie zdradza? bo Ci nie powiedział??

nie ma czasu na zdrady !! jestem tego pewna wiem do której pracuje , do pracy chodzi na piechote bo ma blisko wiec nie ma tutaj mowy o zdradzie no chyba ze z kolezanką z pracy ... ale to bym tez wiedziala

musi chodzic do pracy :) tego jestem na stowe pewna

heheheeh nie ma czasu? ale wczoraj jakos go miał nadmiar :-) bo mu sie nudziło i musiał sie pobawić z niunią z gg ;-) jeżeli chce zdradzić to zdradzi, zawsze znajdzie się czas ;-)

Gość eqo
moim zdaniem nie ma sensu dramatyzować, przynajmniej na wyrost gdyby chciał to by zataił, o zdjęciu byś nigdy nie wiedziała, a on mógł się umówić na spotkanie tylko kto wie czy następnym razem on się przyzna?